Mizeaza pe un stil mai simplist, fara detalii complicate si pe haine de calitate, elegante, cu un aer classy, pe sacouri, taioare, jachete si camasi cambrate care sa iti puna in evidenta talia si formele intr-un mod placut, pe fuste pana la genunchi sau usor deasupra genunchiului, pe curele subtiri, decoltee patrate sau rotunde, blugi/ pantaloni drepti, evazati si categoric fara imprimeuri, pe accesorii elegante si sofisticate.

Este adevarat ca mass media incurajeaza frumusetea si tineretea si face adeseori confuzie intre cele doua, descurajand in schimb si minimalizand frumusetea celorlalte varste. Este adevarat ca pe sticla lucioasa a micului ecran suprematia apartine pustoaicelor si tinerelor siliconate care nu isi accepta corpul asa cum este, supunandu-l interventiilor si artificialul si incercand sa descopere o perfectiune falsa si eronata. Este adevarat ca nu sunt foarte multe brandurile care se adreseaza femeii de peste 40 de ani si ca marea majoritate a caselor de moda concept modele vestimentare dedicate categoriilor de femei cu varsta de pana in 30 de ani. Dar cine spune ca o femeie de 40 de ani nu poate fi la fel de sexy ca una de 20 de ani? Cine spune ca odata ce atingem varsta maturitatii trebuie sa spunem “nu” decolteurilor, fustelor scurte sau pantofilor cu toc? Si de ce sa cadem in pacatul ridicolului printr-o tinuta care se vrea “prea tinereasca” cand putem fi sexy si atragatoare in tinute adecvate varstei noastre?

De ce sa ne plangem dorurile toate de dragul frumusetii de altadata cand putem fi, asa cum suntem, cele mai frumoase? In viata noastra de zi cu zi nu trebuie sa toleram o astfel de discriminare, dandu-i satisfactie. Este firesc si normal ca dupa o anumita varsta corpul si trupul nostru sa treaca prin anumite transformari fiziologice si psihice. Ridurile, tesuturile adipoase, firele albe, silueta matura care cere o dieta corespunzatoare, osteoporoza, menopauza, modificarile hormonale, depresiile, afectiunile cardiovasculare si alte probleme incep sa isi faca simtite prezenta. Dar sunt in concordanta cu legile naturii umane si ale firii. Nu sunt nici pe departe un stigmat sau o nenorocire. Sunt firesti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Frumusetea are varstele ei si fiecare varsta are farmecul ei. Anii trebuie acceptati cu intelepciune si cu maturitate, bucurandu-ne de ei. Am vazut femei de 40 de ani si peste aratand senzational, splendide, pline de viata si radiind frumusete, dar si bucurie ca se afla in pielea lor (Madalina Manole era una dintre ele, nu o sa inteleg vreodata de ce nu se mai considera atragatoare). Varsta de 40 de ani este asociata elegantei, bunului gust, stilului impecabil si unei simplitati mai studiate, dar si indraznelii si deprinderii de a sti ce sa ascunzi, ce anume sa evidentiezi. Daca am atins aceasta varsta nu inseamna ca trebuie sa ne reinventam intreaga garderoba, dar nici sa adoptam acelasi stil vestimentar si lookul pe care il adoptam la 20 de ani. Iata cateva sfaturi vestimentare care iti vor fi poate de folos daca ai atins frumoasa varsta de 40 de ani:

Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri