Primăvara aceasta se poartă rozul pentru păr. Fie că optezi pentru roz intens, rose gold sau roz pudrat, pink hair continuă să fie un trend major.

Comunicat de presa

Printre fane se numără și Kim Kardashian – un adevărat trendsetter. Știliștii sunt de părere că rozul va fi o culoare tot mai cerută de cliente în 2018! Primăvara aceasta mizează pe roz pentru ca să fii cool!

“Pink hair rămâne încă în tendințe. Fie că e vorba de un reflex roze pe un blond deschis, fie că vorbim de un roz saturat ca accent de culoare”, crede Mihai Badin, stilist Wella Professionals.

“În plus, acest stil devine din ce în ce mai '' acceptat''  în societate și o să rămână multă vreme pe val”, punctează specialistul.

Părul roz este una dintre cele mai populare tendințe pe Instagram, dar  poate fi purtat cu încredere și în viața de zi cu zi. Iată la ce aspecte trebuie să fii atentă!

“Dacă vrei să urmezi trendul pink hair este important să iei în considerare culoarea tenului. Există o nuanță potrivită de roz pentru toată lumea,” ne dă asigurări hairstylistul Wella Professionals.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Dacă iubiți culorile, atunci acest trend este pentru voi: În primăvara 2023 se poartă pantofii în nuanțe surprinzătoare ! Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare Turn up the volume cu Chicago Windbreaker de la Tommy Jeans

Iată ce tonuri de roz trebuie să alegi în funcție de tonul pielii!

Pentru tenul în tonuri calde, poți opta pentru o roz intens sau pentru nuanțe de roz pastelat. La fel de bine merge un blond cu accente roze. Mizează și pe nuanţe de roz auriu care amintesc în acelaşi timp de culoarea cuprului.

Nuanțele de roz care se potrivesc tonurilor de piele reci sunt hot pink și fucsia care vor îți vor scoate în evidență trăsăturile. Și nuanțele de blond ultra deschis cenușiu cu accente roz arată foarte bine.

Foto homepage: By Alena Ozerova /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri