Sarbatorim 7 ani de Answear si 7 ani de cand acest brand este alaturi de noi cu atatea idei, materiale, culori, energie pozitiva. Cu ocazia sarbatorii sale, magazinul online are o campanie atractiva prin care vor sa ne arate ca desigur, suntem principalele invitate la Party.

7. Answear - Cum ma imbrac la un pranz de afaceri

O astfel de ocazie ne testeaza abilitatea de a imbina un stil casual - de zi, cu un stil elegant. Iata care sunt propunerile noastre pentru o asemenea ocazie:

Va propunem acest model fiindca este vorba despre o culoare indrazneata care poate sa semnifice asertivitate si incredere de sine. Va recomandam de altfel ca la un pranz de afaceri sa abordati un stil curat, dar in acelasi timp indraznet, pentru a va semnaliza personalitatea puternica. Desigur, ar trebui sa se potriveasca si cu stilul vostru personal. Purtati aceasta rochie cu ghetute de piele intoarsa maronii sau culori asemanatoare.

In aceeasi idee, am ales si aceasta tinuta cu pantaloni care semnifica incredere de sine si mai ales, indrazneala de a negocia:

Pantalonii pot fi achizitionati de pe site-ul Answear.ro

Voi ce sugestii ati avea pentru temele propuse de noi?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 16 idei superbe de machiaj festiv pentru Paște, petreceri și ocaziile speciale din viața ta Creează o atmosferă de bucurie și sărbătoare în casa ta în aceste zile: Cele mai frumoase coronițe de Paște, pot schimba radical aspectul locuinței tale! Tradiții de Paște. Paștele 2023

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri