Sarbatorim 7 ani de Answear si 7 ani de cand acest brand este alaturi de noi cu atatea idei, materiale, culori, energie pozitiva. Cu ocazia sarbatorii sale, magazinul online are o campanie atractiva prin care vor sa ne arate ca desigur, suntem principalele invitate la Party.

4. Answear - Cum ma imbrac la ceai cu cele mai bune prietene ale mele?

In lumea noastra a femeilor, intalnirea cu cele mai bune prietene este intotdeauna o ocazie speciala. Asa incat va propunem si cateva tinute care pot sa ilustreze acest moment incarcat de vibratia prieteniei si bunei dispozitii. Intr-o astfel de ocazie trebuie sa va simtiti in primul rand voi insiva si in acelasi timp, foarte relaxate, de aceea va propunem un mix de comoditate si bun-gust vestimentar.

Tinuta 1 - Idee: Cum ma imbrac la ceai cu prietenele mele

O astfel de fusta de lungime medie, plisata si de foarte mare efect poate sa fie intotdeauna o alegere inspirata pentru o intalnire cu prietenele tale. O puteti achizitiona de pe site-ul Answear.

Tinuta 2 - la un ceai cu prietenele mele

Pentru acelea dintre voi care prefera tinutele mai jucause, o fusta mini asimetrica poate fi alegerea ideala desigur, asortata cu o bluza funky:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Fusta poate fi achizitionata de pe Answear.ro

Tinuta 3 - Idee: Cum ma imbrac la ceai cu prietenele mele:

Iti propunem si aceasta rochita romantica si in acelasi timp haioasa, pe care prietenele tale o vor aprecia cu siguranta.

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri