11 Ianuarie 2018 publicat în Moda 40 share-uri

In 2018, regele culorilor in coafura va fi blondul.

Comunicat beauty

Buclele de aur au dat mereu tonul la visare. Pentru ca blondul a fost si ramane un mit. In 2018, regele culorilor in coafura va fi blondul. Indiferent ca vorbim despre suvite sau despre o culoare unitara.
Blond ultraviolet

„In 2018, va face show blondul cu reflexii de ultraviolet. Blondul roz. Blondul gri metalic. Sau cel gri violet”, ne spune Lucian Busuioc, Wella International Top Artist si Creative Director &Trainer la Artist Salon &Academy.
Blondul este o culoarea vie, fresh, cu spirit ludic. O culoare incredibil de fain de purtat si de afisat. Insa atunci cand iubesti blondul, e nevoie sa ai grija de el. Sa intretii aceasta culoare fabuloasa.

Parul blond - Ingrijire atenta

Parul blond este mai sensibil, asa ca are nevoie de ingrijire mai blanda, mai atenta. De la spalare pana la stilizare. De ce? Ca sa ii pastrezi stralucirea si vigoarea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ultimele tendințe în materie de rochii de mireasă pe care trebuie să le cunoști Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald

Spala-l cu apa calduta si executa miscari de masaj mai putin viguroase. Mizeaza pentru un sampon pentru par sensibil sau pentru par fin. Si...tine aproape de masca sau macar de conditionner. Tusa finala? Un ulei concentrat pentru varfuri.

In 2018, fii o blonda veritabila!

Foto homepage: Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri