'Misiunea noastra este sa promovam creativitatea in domeniul pielii.'

Comunicat de presa

Inaintea celei de-a treia editii a targului MATERIA, care se va desfasura pe 4 si 5 noiembrie la Sala Dalles, a avut loc intalnirea MATERIA. Aceasta se intampla de doua ori pe an si are ca scop clar cresterea si sustinerea unei noi comunitati creative a celor care au ca prim material de lucru pielea, prin aducerea lor in acelasi spatiu si oferirea accesului la specialisti in domeniul retail-ului si business-ului in moda.

„Misiunea noastra este sa promovam creativitatea in domeniul pielii. MATERIA crede in parteneriatul targ-designeri, o formula in care ambele componente sunt esentiale pentru a creste”, spune Dan Piersinaru, organizatorul targului.

Moderatorii intalnirii au fost Mirela Bucovicean, fondatoarea platformei dedicate designului romanesc Molecule F si Viorela Lucescu, designerul brandului LIA Essentials, care au dezbatut alaturi de invitati subiecte legate de pozitionare, branding si vanzari.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City Pluto în Vărsător 2023 -2043 – Este vremea schimbărilor istorice pentru următoarele 3 zodii! Li se va schimba destinul în următorii ani Susține-ți frumusețea din interior!

Discursul celor doi speakeri s-a axat cu rapiditate pe subiectul calitatii produsului pe care un designer il realizeaza. Acestia au pledat pentru atingerea calitatii si mentinerea ei pentru a putea vorbi de o crestere organica in acest domeniu.

“Sanatatea financiara a afacerii este un aspect care ar trebui sa primeze in planul de business al oricarui antreprenor. Un business performant este un business profitabil”, spune Viorela Lucescu.

“Cunoasterea si adaptabilitatea la piata pe care ti-ai propus sa activezi reprezinta criterii fundamentale pentru succesul business-ului tau. Este esential sa iti definesti bine targetul pentru a stii ce sa oferi si cum sa comunici”, completeaza Mirela Bucovicean.

45 de designeri selectati isi vor prezenta in premiera noile colectii la targul MATERIA

Aflata de-abia la a treia editie, MATERIA devine targ european prin participarea designerilor Giulia Boccafogli si Maison Dressage din Italia si Christina Karakalpaki din Grecia, care isi vor prezenta in exclusivitate colectiile lor.

Kaufland România lansează în exclusivitate colecția Smart Fashion Spring, alături de designerul Cătălin Botezatu Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea

Brandurile romanesti selectate la cea de-a treia editie sunt: Atribut, Alex Clipa, Alexandra Abraham, Ana Marchetanu, Atelier 437, Atelier Nichita, Bianca Popp, Colours of my life, DaDa, DiaHandmade, Giuka, Handmade Revolution, Hardot, Isabela Groza, Karakter, Laura Olaru, LE XA, Lemnia, Lia, Lucia Olaru, Lucienne, Luwa Leather, Lyria povestea ta pictata, Millisimo, Mota, Oana Lupas, Oana Vasiloiu, Otilia Flonta, Sebastian Roncea, Siameza Atelier, Simina Filat, Size 41 Matters, Snob, Vivienne Ruth, Yoko Aida si Zig Leather.

Vizitatorii MATERIA vor avea astfel sansa de a vedea in premiera colectiile de toamna-iarna ale designerilor care lucreaza in piele.

Creat si sustinut de Platforma Autor, MATERIA este primul targ contemporan de design in piele. Acesta isi propune sa devina o platforma dedicata designerilor si creatorilor care lucreaza in piele sau au ca material principal de creatie pielea.

TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY Cine este Diana Micu, expertul în imobiliare, care îți spune cele mai sincere previziuni în materie de proprietăti  TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023

Program:
Sambata 4 noiembrie: 11.00 – 20.00
Duminica 5 noiembrie: 11.00 – 20.00
SALA DALLES, bd. Nicolae Balcescu, nr.18
Pretul unui bilet de intrare: 10 Lei


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri