28 Aprilie 2017 publicat în Moda 16 share-uri

Chiar daca preferi incaltamintea cu talpa joasa, cu siguranta ai in garderoba si o pereche de pantofi eleganti, cu toc, pe care ii porti atunci cand vrei sa faci o impresie memorabila.

Pantofii cu toc dau un farmec aparte oricarei tinute si au ajuns sa functioneze ca niste accesorii care pot scoate din anonimat un outfit. Nu e de mirare ca dezvoltam adevarate pasiuni de lunga durata pentru pantofii cu toc si cand vedem astfel de modele de pantofi de dama ne ia o eternitate sa ne decidem. Sandalele turcoaz, cu barete fine si toc stiletto, sandalele violet cu negru si toc gros ori pantofii clasici din piele, negri sau colorati, pe care ii poti purta toata ziua fara sa te doara picioarele? Este greu sa te decizi intre atat de multe modele superbe, mai ales ca te gandesti deja la toate combinatiile in care i-ai purta.

Iar acesta nu este singurul motiv pentru care ne plac pantofii. Pe langa plusul estetic pe care il aduc in compunerea unei tinute, pantofii cu toc iti pot modela silueta, astfel incat sa arati mai bine cand porti anumite piese vestimentare. Iata cateva dintre motivele pentru care pantofii cu toc fac orice femeie sa iasa in evidenta:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline Cum să alegi componente pentru baia ta Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

Iti adauga cativa centimetri in inaltime

Mignonele stiu cat de mult pot castiga cu ajutorul perechii potrivite de pantofi cu toc. Pe langa faptul ca te ajuta sa pari mai inalta si mai supla, pantofii cu toc sunt solutia ideala atunci cand rochia sau pantalonii iti sunt prea lungi si nu vrei sa ii scurtezi. Cand esti la acelasi nivel de inaltime cu o persoana, iti gasesti mai usor curajul de a discuta de la egal la egal, asa ca pantofii cu toc sunt si arma secreta a femeilor care lucreaza pe posturi de conducere in domenii predominant masculine.

Tocurile atrag atentia

O femeie care poarta tocuri nu trece niciodata neobservata. Barbatii adora feminitatea si eleganta pe care o emana o femeie care poarta pantofi cu toc. Daca vrei sa te faci remarcata la un eveniment, incearca o pereche de pantofi cu toc stiletto, intrucat acest model este cel care le va lasa celorlalti o impresie memorabila. De asemenea, in tinutele all-white sau all-black, niste pantofi colorati, cu imprimeuri exotice sau aplicatii indraznete pot transforma complet outfitul, il scot din anonimat si ii adauga personalitate.

Smiley se mută în America. Adevăratul motiv pentru care părăsește România Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Iti subtiaza picioarele

Pantofii cu toc iti schimba postura si iti fac picioarele sa para mai lungi si mai subtiri. In momentul in care porti tocuri, muschii se incordeaza si se alungesc, posteriorul se ridica, iar gleznele par mai subtiri. Altfel spus, pantofii cu toc iti echilibreaza si iti armonizeaza proportiile. Orice femeie stie cat de mult i se schimba silueta si postura atunci cand isi scoate din dulap perechea preferata de pantofi.

Iti dau incredere in tine

Cand arati bine, te simti bine si sigura pe tine, iar acest lucru devine evident si pentru cei din jur. Tocurile sunt cel mai vechi truc pentru o femeie care vrea sa se simta sigura pe ea, sa impuna respect si sa isi puna in valoare propriul stil. Postura, mersul si atitudinea ei increzatoare o pot face chiar putin intimidanta uneori.

Se potrivesc cu orice tinuta

Pantofii cu toc arata excelent cu orice tinuta. Fie ca porti o rochie eleganta sau o pereche de jeansi, o fusta office sau un costum deux-pieces, pantofii cu toc sunt alegerea perfecta de fiecare data. Cu perechea de pantofi potrivita, orice femeie se simte ca si cand ar putea cuceri lumea.

De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște. Mulți credincioși nu știu adevăratul motiv al acestei tradiții APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Tu cate perechi de pantofi cu toc ai in garderoba? Care este perechea ta preferata?

Sursa foto: Shutterstock/Copyright: Markevich Maria


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri