15 Decembrie 2016 publicat în Moda 3 share-uri

In acest sezon, aventureaza-te si experimenteaza cu ajutorul culorilor si texturilor. Iarna 2016/2017 vine cu cateva oportunitati stilistice foarte fresh.

Comunicat moda

Stilistii La Femme recomandam trei piese vestimentare, foarte versatile, pe care trebuie sa le ai in garderoba.

Rochia de catifea

Catifeaua are o revenire spectaculoasa in acest sezon. Acest material atat de placut la atingere are un aer nobil, care pur si simplu te face sa il iubesti. Pentru ca este atat de prezent in show-urile de moda, nu trebuie sa-ti lipseasca nici tie din garderoba in acest sezon. Opteaza pentru o rochie eleganta din catifea. Profita de aerul luxos al acestui material si alege o astfel de piesa pentru evenimentele din timpul sarbatorilor de iarna. Desi o rochie de catifea are suficienta personalitate incat sa functioneze de una singura, daca ai curaj, o poti accesoriza cu un colier statement.

Vesta de blana colorata

Abordeaza sezonul rece intr-o maniera jucausa. O vesta de blana colorata va da energie si versatilitate garderobei tale pentru sezonul rece. Iti ofera o gama foarte larga de posibilitati. Aceasta infrumuseteaza instantaneu orice tinuta. O poti purta aproape cu orice - peste o rochie, un cardigan, o camasa, un pulover sau asociata blugilor rupti, unor pantaloni casual sau unor colanti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Cea mai nouă colecție Reserved aduce primăvara în garderoba ta Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile

Puloverul cu aplicatii

O astfel de piesa te va scoate din rutina vestimentara. Chiar daca esti fan basic-uri, in acest sezon experimenteaza si cumpara-ti un pulover cu aplicatii. Ciucuri, broderii, paiete, tul sau orice altceva iti trezeste imaginatia.

Foto: Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri