Colectia Igor Gulyaev primavara-vara 2017 - descoperiti o colectie care o sa va taie respiratia, o colectie din care merita sa va inspirati in tinutele pe care le veti purta in primavara-vara 2017:

Infiintata in urma cu 10 ani, casa de moda Igor Gulyaev a devenit un nume cunoscut in industria fashion, creand tinute chiar pentru celebritati internationale precum Montserrat Caballe, Lara Fabian, Ornella Muti, Sharon Stone sau Goldie Hawn. Colectia prezentata de designerul rus Igor Gulyaev in cadrul Saptamanii Modei Mercedes-Benz din Rusia si propusa pentru primavara-vara 2017 a fost pur si simplu o incantare.

Tinutele in care au defilat modelele iti taie respiratia prin eleganta, rafinamentul si combinatiile cromatice predominant luminoase. Culorile folosite sunt dulci, delicate, placute ochiului, ocazional puse in valoare de o pata de culoare tare. Tricotajele si impletiturile de lana handmade, imprimeurile si materialele diafane, manecile futuriste, extra large, broderiile fine, ravisante, taieturile clasice imbinand armonios masculinul cu femininul… toate acestea fac din colectia Igor Gulyaev primavara-vara 2017 o colectie din care merita sa te inspiri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Kaufland România lansează în exclusivitate colecția Smart Fashion Spring, alături de designerul Cătălin Botezatu

Foto: Igor Gulyaev primavara vara 2017. Credite foto: Degtyaryov Andrey / Shutterstock.com

Foto: IGOR GULYAEV 2017; Credite foto: Dmitry Abaza / Shutterstock.com

Foto: Colectie Igor Gulyaev primavara vara 2017; Credite foto: Degtyaryov Andrey / Shutterstock.com

Foto: Igor Gulyaev 2017. Credite foto: Degtyaryov Andrey / Shutterstock.com

Foto: IGOR GULYAEV, Saptamana modei Rusia; Credite foto: Dmitry Abaza / Shutterstock.com

Vezi toata colectia pe paginile urmatoare >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri