Descopera colectia Trussardi toamna iarna 2016/2017, o colectie italiana superba, plina de culoare, de toamna si de personalitate, si lasa-te inspirata de tinute cu mult bun gust si rafinament.

Descopera colectia Trussardi toamna iarna 2016/2017, o colectie superba, plina de culoare, de toamna si de personalitate, si lasa-te inspirata de tinute cu mult bun gust si rafinament. Colectia casei de moda italiene a fost prezentata in cadrul saptamanii de moda de la Milano.

Look-ul dandy, in care totul este aranjat si spilcuit, iar micile detalii fac diferenta, a facut deliciul colectiei Trussardi toamna iarna 2016/2017. Modelele au defilat in costume masculine ultraelegante, ocazional cu accente metalice, dar si in pantaloni combinati cu veste, cape, pelerine, jachete sau corsete. Palariile au adaugat o nota de rafinament colectiei. Cu toate acestea, din prezentarea de moda nu au lipsit nici tinutele relaxate, cardiganele largi, pantalonii largi, pantalonii scurti, fustele lungi diafane stil girlish sau jachetele scurte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Colecția adidas x Marimekko: mișcarea oferă un optimism nelimitat Kaufland România lansează în exclusivitate colecția Smart Fashion Spring, alături de designerul Cătălin Botezatu TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY

Colectia Trussardi toamna iarna 2016/2017

Foto: prezentare de moda Trussardi; Credite foto: FashionStock.com / Shutterstock.com

Foto: prezentare Trussardi; FashionStock.com / Shutterstock.com

Foto: Show Trussardi; Credite foto: FashionStock.com / Shutterstock.com

Foto: colectie Trussardi toamna iarna 2016/2017; FashionStock.com / Shutterstock.com

Foto: Trussardi 2016/2017; Credite foto: FashionStock.com / Shutterstock.com

Foto: prezentare Trussardi 2016/2017; Credite foto: FashionStock.com / Shutterstock.com

Foto: Milan Fashion Week, Trussardi; Credite foto: FashionStock.com / Shutterstock.com

Mai multe tinute din colectia Trussardi toamna iarna 2016/2017 pe pagina urmatoare >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri