De multe ori se intampla sa iti dai seama abia acasa ca ti-ai cumparat o pereche de pantaloni nu tocmai potriviti. Iata care sunt greselile inevitabile pe care toate le-am comis la sesiunile de shopping.

Pantalonii sunt nelipisti din garderoba oricui. Simplu de asortat, comozi si versatili, au fost transformati in piese iconice de catre actritele din Epoca de aur a Hollywood-ului. Audrey Hepburn ne-a aratat ca pantalonii capri pot fi feminini si eleganti, iar Greta Garbo si-a pus in valoare stilul androgin cu tinute masculine irezistibile.

Pana spre sfarsitul secolului 19, femeilor din Occident le era interzis sa poarte pantaloni. In Paris, o lege veche de 200 de ani, care spunea ca femeile care vor fi prinse purtandu-i pot fi arestate, a fost scoasa din vigoare abia in urma cu trei ani. Acum nu ne mai putem imagina cum ar arata garderoba noastra fara acest obiect vestimentar. Insa de multe ori se intampla sa iti dai seama abia acasa ca ti-ai cumparat o pereche de pantaloni nu tocmai potriviti. Iata care sunt greselile inevitabile pe care toate le-am comis la sesiunile de shopping.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii

Nu esti atenta la calitatea materialului

Marimea gresita nu este singurul motiv pentru care pantalonii fac cute urate cand ii imbraci. Materialele de calitate slaba se sifoneaza extrem de usor si se muleaza intr-un mod nu tocmai ideal pe corpul tau. Nu stii cam cum ar trebui sa iti vina o pereche de pantaloni de calitate buna? Arunca o privire printre aceste modele de pantaloni de dama. Observi cum materialul cade intr-un mod natural si se asaza perfect pe picior? Asta inseamna ca pantalonii sunt fabricati tinand cont de standarde inalte ale calitatii, nu se vor sifona de fiecare data cand stai jos, iar materialul nu se va largi dupa cateva purtari.

Probezi pantalonii doar in picioare

Cand probezi o noua pereche de pantaloni, ai grija sa stai si jos cateva minute, pentru a observa daca te strang si cum se asaza fermoarul. Daca vezi ca fac cute, ca te strang in talie sau la genunchi, atunci este cazul sa probezi o marime mai mare sau un model diferit.

O plimbare cu familia în oraș poate fi un risc major pentru sănătate: 10% dintre cancerele depistate în Europa sunt asociate cu poluarea Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Nu stii ce model ti se potriveste cel mai bine

Skinny, boot cut, cu croiala dreapta, clasici sau pana, cu talie inalta, medie sau joasa. Exista o multitudine de modele din care sa alegi insa, in functie de conformatia corpului tau, nu toate iti vin la fel de bine.

Daca esti mica de inaltime, alege pantalonii evazati sau cei cu dunga pe mijloc, care alungesc optic silueta. Cei evazati ii poti purta cu botine inalte, iar pentru ca pantalonii vor ascunde tocul, va parea ca ai picioare interminabile.

Daca ai soldurile late, evita pantalonii cu buzunare oblice pe lateral, pentru ca acestia adauga volum pe solduri. Poti alege si modelul skinny, daca ai o talie de viespe pe care vrei sa o accentuezi si vrei sa-ti pui in valoare rotunjimile intr-un mod sexy.

Daca ai o silueta androgina, poti opta pentru pantaloni clasici, unii cu volum in partea de sus (cu cordon sau volane) sau unii cu talie inalta, care muta atentia asupra taliei tale inguste. Poti alege culori vii, care maresc optic si iti fac soldurile si posteriorul sa para mai generoase.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Cazul Ana Morodan mi-a amintit că ar trebui să fim mai atenți la nevoile emoționale ale copiilor, ale elevilor și ale studenților noștri Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare

Daca esti plus-size, poti alege modele de pantaloni care urmeaza linia corpului, fara sa fie nici prea largi, nici prea mulati. Cei clasici, cei drepti sau cei care sunt evazati inca din partea superioara, pentru ca alungesc silueta si distrag atentia de la zonele cu probleme.

Daca ai un posterior a la Jennifer Lopez, dar vrei sa il micsorezi optic, evita pantalonii cu talie inalta sau pe cei pana si alege unii mai inchisi la culoare, cu buzunare aplicate pe spate.

Nu iti stii exact dimensiunile taliei si ale soldurilor

Sigur ai observat deja ca marimile nu mai corespund de multa vreme, astfel incat aceeasi marime care iti venea ca turnata intr-un magazin iti este prea mare sau prea mica in altul. Unele firme folosesc marimi mai mici ca strategie de marketing, in timp ce altele croiesc dupa anumite tipare sau standarde clasice in moda. Eticheta nu mai este de mult un indiciu al perechii de pantaloni care ti s-ar potrivi bine, asa ca, daca iti stii exact circumferinta taliei si a soldurilor, iti va fi mai usor sa faci alegerea corecta.

Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Nu ii probezi cu pantofi

Daca obisnuiesti sa porti tocuri des, este obligatoriu sa probezi pantalonii incaltata. In caz contrar, risti sa alegi o lungime gresita si sa iti dai seama abia dupa aceea ca arata complet diferit cand ii porti cu pantofii tai preferati. Lungimea ideala difera in functie de model: cei pana ar trebui sa iti lase la vedere putin din glezna, in timp ce un model evazat trebuie sa iti acopere complet piciorul si sa lase la vedere doar varfurile incaltarilor, in timp ce pantalonii clasici sau drepti se termina imediat sub glezna.

Nu experimentezi cu mai multe culori

Daca toti pantalonii tai sunt in aceeasi culoare, este timpul pentru o schimbare. Nu ai nevoie neaparat de pantaloni negri pentru a crea o tinuta office eleganta. Culori precum bleumarin, albastru, bej, gri sau verde inchis aduc o nota fresh in outfit-ul tau, fara sa iti limiteze alegerile in ceea ce priveste topurile sau sacourile pe care le asortezi pantalonilor.

7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Nu esti atenta la cusaturi sau defecte

Inainte sa probezi pantalonii, dar si dupa ce i-ai imbracat, priveste cu atentie linia cusaturilor si uita-te dupa eventuale defecte de fabricatie. O cusatura prea larga se poate agata sau se poate rupe rapid, iar ultimul lucru pe care il vrei este sa ai parte de un accident vestimentar stanjenitor la serviciu sau pe strada. De asemenea, uita-te la linia croielii in zona bazinului. Trebuie sa ai grija ca pantalonii sa ascunda cat mai bine liniile slipului. Imbraca si la lumina puternica pantalonii din materiale subtiri. Acestia trebuie sa fie complet opaci si sa nu lase la vederea tuturor ce culoare de lenjerie porti.

Daca eviti aceste mici greseli pe care toate le-am facut de multe ori fie din graba, fie din neatentie, vei alege de fiecare data pantaloni care iti vin ca turnati si din materiale rezistente, care sa iti complimenteze silueta si sa iti scoata in evidenta atuurile.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Ghid pentru alegerea mobilierului interior Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui)

Sursa foto: Shutterstock, Copyright: Svyatoslava Vladzimirska


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri