Iata cateva dintre secretele de stil ale celor mai faimoase printese si regine, pe care le poate pune in aplicare orice femeie:

Cand vine vorba despre rafinament si eleganta, femeile care fac parte din marile case regale stiu cel mai bine cum sa uimeasca. Chiar daca noi nu locuim in palate regale si nu suntem fotografiate la fiecare aparitie publica, asta nu inseamna ca nu putem sa punem in aplicare cateva reguli de stil de la aceste doamne atat de elegante.

Iata cateva dintre secretele de stil ale celor mai faimoase printese si regine, pe care le poate pune in aplicare orice femeie:

Culori vii si vesele

Regina Elisabeta a II-a alege mereu tinute foarte colorate, pe care le asorteaza perfect cu palariile. Una dintre cele mai faimoase regine din istoria Regatului Unit, Elisabeta a II-a a fost mereu preocupata de moda si de haine. Potrivit eonline.com, ea obisnuia sa se furiseze in afara domeniului Palatului Buckingham pentru a merge la cumparaturi alaturi de sora sa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Ajunsa acum la venerabila varsta de 92 de ani, regina nu se sfieste sa poarte rochii colorate. De altfel, numerosi designeri si-au aratat admiratia fata de alegerile sale cromatice. Multe femei opteaza pentru culori sobre odata cu trecerea anilor, insa regina demonstreaza prin tinutele sale ca o doamna arata bine in culori vii chiar si la 90 de ani.

Rafinament prin simplitate

Ramanem in Marea Britanie si nu putem sa nu o amintim pe ducesa Kate. Stilul ei a fost comparat in nenumarate randuri cu cel al printesei Diana, renumita si ea pentru alegeri vestimantare rafinate. Ducesa de Cambridge se remarca prin alegeri simple, dar de efect si intodeauna perfect alese pentru evenimentele la care participa.

Ea poarta de obicei rochii pana la genunchi, care ii pun perfect in evidenta silueta si este mereu o prezenta incantatoare, care fura toate privirile. Printre aceste rochii poti vedea mai multe modele care se apropie ca stil de cele purtate de sotia printului William si care sunt o alegere eleganta pentru o multime de ocazii.

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Alegeri indraznete

Regina Rania a Iordaniei s-a remarcat de-a lungul timpului prin tinute pe care nu le-am asocia de obicei cu o casa regala. De o frumusete statuara, regina Rania atrage mereu priviri pline de admiratie, face adesea alegeri indraznete si fiecare noua aparitie este mai impresionanta decat precendenta, noteaza huffingtonpost.com. Rochiile cu totul deosebite cu care s-a afisat la diverse evenimente par a fi desprinse de pe covorul rosu de la premiile Oscar, fara a fi catusi de putin indecente.

Am putea invata de la regina Rania ca o tinuta altfel, din cand in cand, este cea mai potrivita alegere, chiar daca asta inseamna sa iesim din tipare sau din zona de confort.

Amprenta personala

Printesa Charlene de Monaco este si ea un exemplu demn de urmat cand vine vorba despre alegeri vestimentare. Mereu la curent cu trendurile, ea isi pune amprenta personala in orice tinuta. Recent, a renuntat la suvitele lungi in favoarea unei tunsori scurte, pixie. Majoritatea femeilor din familiile regale au parul lung si opteaza pentru coafuri sobre, insa Charlene a facut o schimbare radicala, ce o avantajeaza, am spune noi.

Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Comod si stilat

Regina Letizia a Spaniei alege adesea pantalonii in detrimentul rochiilor si al fustelor. In vreme ce pe majoritatea reginelor le vedem in rochii si fuste, ea prefera pantalonii. Exista chiar si un site unde sunt adunate aparitiile ei cele mai stilate - queenletiziastyle.com – si, dupa cum se poate vedea pe el, chiar si in pantaloni largi, regina Spaniei reuseste sa fie extrem de rafinata.

Asadar, alegerile reginei Spaniei demonstreaza ca nu trebuie sa porti o rochie incomoda pentru a arata bine, pentru ca si o pereche de pantaloni pot fi foarte eleganti.

Care regina sau printesa ti se pare tie un exemplu demn de urmat in materie de stil?

Sursa foto: Ovidiu Hrubaru / Shutterstock.com, creativecommons.org


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri