Doamnele aflate de cealalta parte a lumii si-au gasit propriul drum spre frumusete si moda si se pot lauda cu tinute impecabile si un bun gust desavarsit.

Chiar daca este perceputa adesea ca fiind mai conservatoare si mai stricta, plina de paradoxuri, moda araba nu inceteaza sa ne fascineze prin imprimeurile, culorile, lejeritatea si diafanul materialelor. In ciuda anumitor reguli vestimentare bine definite ale islamului, doamnele aflate de cealalta parte a lumii si-au gasit propriul drum spre frumusete si moda si se pot lauda cu tinute impecabile si un bun gust desavarsit.

Fashionistele din lumea araba au luat atitudine si si-au declarat fatis dragostea pentru moda si haine. Prin urmare, conturile de Instagram abunda in look-uri deosebite de inspiratie araba, care imbina in mod armonios elemente traditionale specific arabe cu elemente moderne. Fiind diversitatea este atat de frumoasa, va propunem sa ne lasam inspirate de moda orientala si sa admiram cateva dintre cele mai interesante tinute orientale ale fashionistelor aflate de cealalta parte a lumii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Pantofi de primăvară pe care trebuie să îi ai în colecție Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux

Foto aici : dalalid / Instagram

Foto aici: ascia_akf /Instagram

Foto aici: zori_ashkanani / Instagram

Foto aici: hausofziia / Instagram

Foto aici: dalalid / Instagram

Foto aici: zori_ashkanani / Instagram

Foto aici: ascia_akf / Instagram

Foto aici: thefierce_nay / Instagram

Foto aici: dalalid / Instagram

Foto aici: sondos_aq /Instagram

Foto aici: khattafya / Instagram

Foto aici: dalalid / Instagram

Foto aici: thefierce_nay / Instagram

Foto aici: zori_ashkanani / Instagram

Foto aici: sondos_aq / Instagram

Foto aici: thefierce_nay / Instagram

Foto main By Ayoub kayor/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri