15 Iunie 2016 publicat în Moda 3 share-uri

Fetelor, ati auzit? Kudika Shopping isi premiaza cititoarele! Ok, o voi lua cu inceputul!

Ce este Kudika Shopping?

Pai este foarte simplu, este un teren de joaca special creat pentru fashonistele convinse, cele care se informeaza mereu cu privire la ultimele tendinte si care sunt dornice sa afle tips & tricks in materie de moda, dar cel mai important,  Kudika Shopping este un Mall Virtual, in care gasesti centralizate cele mai cool produse de pe piata virtuala. Un univers colorat, la doar un click distanta!

Suntem o comunitate de fashoniste, asta am stabilit. In concluzie...  ce stim sa facem cel mai bine? Exact, gand la gand, stim sa cheltuim si sa vanam cele mai trendy outfit-uri si produse de beauty din oras.

Si nici nu e de mirare, cu atatea articole vestimentare care ne fac cu ochiul din vitrinele cochet amenajate.

Nu este saptamana in care sa nu imi fac o lista cu produsele pe care mi le-as dori in garderoba mea. Chiar acum ma gandesc ca nu mi-ar sta rau cu o pereche noua de pantaloni (visez la alb), o rochie midi si cu o pereche de sandale rosii.

Pe lista de dorinte

Pantaloni (309,99 lei), Maieu (89,99 lei), Colier (39,99 lei)

Bratara (29,99 lei), Sandale (€77.46), Geanta (99,99 lei)

Rochie (€77.46), Sandale (109 lei)

Si mai ales cand exista atatea motive si momente pentru care vrem sa defilam cu cea mai buna versiune a noastra: avem intalnire cu baiatul dragut pe care l-am agatat in Carol, la alergat, sau la coada la cafea (ups, vorbeam despre mine), vine ziua noastra, a prietenei, a prietenului si unde mai pui ca sezonul nuntilor, al petrecerilor si al noptilor tarzii, petrecute la terase si prin cluburi pana in zori, a fost declarat deschis. Da, stiu si eu ma gandeam...  mai sunt si vacantele.


Iar m-am abatut de la subiect si am uitat sa va povestesc despre Concursul organizat de Kudika Shopping! De ce imi place aceasta initiativa?

In primul rand imi place ideea de a castiga bani, pentru a-i investi intr-o noua garderoba, in al doilea rand sunt de dat mai multe premii, deci mai multe sanse, si trei (foarte important), este foarte simplu sa te inscrii in cursa pentru premii!

Trebuie doar sa:

1. Sa te abonezi la Newsletter-ul Kudika Shopping.
2. Sa confirmi abonarea la Newsletterul Kudika Shopping.
3. Sa dai Like paginii Kudika Shopping.

Premii:

1 premiu in valoare de 1.000 RON; 

2 premii in valoare de 500 RON;

3 premii in valoare de 300RON.

Kudika Shopping va ofera banii, voi sunteti pregatite sa faceti loc hainelor de vara in garderoba voastra?

Eu spun sa va grabiti, Concursul se incheie pe 21 iunie! (Regulament Concurs)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri