Traditia romaneasca cuprinde culori vii, muzica optimista si voie buna. Pastreaz-o vie si fa-o cunoscuta in intreaga lume prin intermediul obiectelor, articolelor vestimentare si accesoriilor cu motive traditionale! Fii mandru ca esti roman!

Selecteaza din lista produselor pe care noi le-am ales cu atentie special pentru tine si nu permite ca din garderoba ta sa mai lipseasca cel putin un articol vestimentar cu accent traditional, iar daca esti curajoasa, invata chiar tu sa brodezi romaneste!

Rochii lungi cu motive traditionale

Eleganta si feminitatea pot fi scoase cel mai usor in evidenta prin intermediul unei rochii sau a unei fuste, indiferent de lungimea ei. Rochiile lungi sunt preferatele femeilor intrucat sunt cele mai confortabile si lejere, iar broderia cu motive traditionale le completeaza perfect, fie ca este asezata in partea de sus a rochiei, in partea de jos sau in totalitate.

Rochie cu maneci lungi disponibila pe Asos.com: 119.71 USD
Rochie lunga alba disponibila pe Asos.com: 28.17 USD
Fusta lunga cu motive traditionale disponibila pe Bonprix.ro: 99.90 lei
Rochie neagra lunga disponibila pe Asos.com: 28.17 USD

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Rochii scurte cu motive traditionale

Pe timp de vara e musai sa alegi rochiile scurte. Scurte si in culori vii, astfel vei reusi sa te simti libera ca o floare pe camp. Adauga intotdeauna un accesoriu, fie de par, fie la gat, pentru un look deosebit. Cu un astfel de look te poti prezenta mandra chiar si la un festival muzical in aer liber.

Rochie scurta cu motive traditionale disponibila pe Asos.com: 54.93 USD
Rochie scurta pentru femei inalte disponibila pe Asos.com: 49.29 USD
Rochie scurta cu spatele gol disponibila pe Asos.com: 36.62 USD
Rochie rosie cu motive traditionale disponibila pe Asos.com: 59.15 USD

Topuri cu motive traditionale

Pentru zilele usor racoroase, exista topurile si bluzele cu accente traditionale, pe care le poti asorta cu o pereche de pantaloni, un cardigan si o palarie. Te vor face sa te simti la fel de feminina, dar si dulce si inocenta.

Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback Blugii cargo - din nou în tendințe! 10 modele de jeanși moderni, cu buzunare în stil cargo

Top de vara disponibil pe Asos.com: 39.44 USD
Bluza cu maneci 3/4 disponibila pe Bonprix.ro: 69.90 lei
Bluza stil ie disponibila pe Asos.com: 36.62 USD

Motive traditionale in picioare si pe umeri

Cand vine vorba de incaltaminte, multe dintre noi prefera sa se bucure de confortul pantofilor simpli, de obicei intr-o singura culoare. Dar pentru ca vara ne bate la usa, iar primavara isi doreste sa fie si ea sarbatorita cum se cuvine, recomandam purtarea sandalelor, a balerinilor si a espadrilelor multicolore. De asemenea, gentile de care te folosesti zi de zi merita si ele sa fie in nuante vesele.

Geanta de mana disponibila pe FashionDays.ro: 449 lei
Geanta cu motive traditionale disponibila pe Asos.com: 45.07 USD
Sandale de vara colorate disponibile pe Asos.com: 40.48 USD
Espadrile colorate disponibile pe Asos.com: 83.10 USD
Pantofi casual disponibili pe Komodos.ro: 249 lei
Geanta plic cu motive traditionale disponibila pe Asos.com: 69.01 USD

Manichiura cu efecte ombre sau gradient - la fel de seducătoare și în această primăvară: 20 de modele superbe (și în tendințe) de unghii ombre și gradient Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Kaufland România lansează în exclusivitate colecția Smart Fashion Spring, alături de designerul Cătălin Botezatu

Motive traditionale in orice articol vestimentar

Dupa cum observi, este atat de simplu sa porti cu tine traditia romaneasca. Accentele traditionale se regasesc chiar si in esarfe, pantaloni si jeansi, jachete si salopete. Paleta de culori vii oferita de motivele traditionale este tot ce ai nevoie pentru un look de succes!

Jacheta cu motive traditionale disponibila pe Asos.com: 73.24 USD
Esarfa cu motive traditionale disponibila pe FashionDays.com: 65 lei
Pantaloni cu accente traditionale disponibili pe Asos.com: 53.52 USD
Tunica cu motive traditionale disponibila pe FashionDays.ro: 249 lei
Salopeta scurta disponibila pe Asos.com: 39.44 USD

Tu ai vreun accesoriu, obiect sau articole vestimentar cu motive traditionale pe care sa il porti cu mandrie?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri