15 Martie 2016 publicat în Moda 8 share-uri

Noile trenduri in materie de fashion primesc un refresh in noul an si aduc cu sine elemente vestimentare moderne, pe care le transpun intr-o paleta larga de optiuni accesibile oricarei femei. Astfel, moda depaseste barierele tendintelor si ii ofera acesteia posibilitatea de a-si construi propriul stil vestimentar, in conformitate cu personalitatea sa.

Comunicat de presa

Mereu in pas cu tendintele si dornici sa raspunda stilului si nevoilor fiecarei femei, designerii Motivi au adaptat noile trenduri dand viata unei colectii ce mizeaza pe feminitate, confort si eleganta.

Stilul 2016, in culori

Primul trend care se face remarcat este paleta cromatica bogata in care sunt pictate piesele vestimentare. Marsala, culoarea anului 2015, este detronata in 2016 de culori precum orhidee ametist, portocaliu cadmiu, roz cuartz, albastru tropical, verde oliv si gri stormy weather. Multitudinea de culori transforma orice moment intr-unul special, completat fiind de un look pe masura. Orhideea ametist este culoarea ideala pentru rochiile de seara, transformand look-ul intr-unul desprins parca dintr-o lume de basm. Culoarea portocaliu cadmiu, in schimb, este recomandata pentru accesorii, o esarfa sau o geanta in aceasta culoare fiind elementul care poate pune in valoare orice tinuta. Albastru tropical este alegerea perfecta pentru petrecerile din vara, fie ca este transpus intr-o salopeta stylish sau clasica rochie lunga. Pentru combinatii armonioase, galben mustar se alatura perfect nuantelor de verde oliv,

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită
dar si negru.

Nicio vara fara printuri

Sezonul cald este destinat articolelor vestimentare cu imprimeu. Fie ca este vorba despre rochii, topuri sau pantaloni, optiunile sunt multe si demonstreaza ca nicio garderoba nu ar putea fi completa fara ele. Printurile sunt conversationale, cu motive naturale, dungi, accente geometrice sau de inspiratie etnica, boho chic.

Funda, detaliul chic

Detaliile fac diferenta, iar colectia Motivi pentru acest an mizeaza pe funde de diferite dimensiuni. Ca accesoriu, sub forma unei esarfe, funda este elementul care da tinutei un look rafinat, indiferent ca vorbim despre outfit-ul destinat unei zile petrecute la birou sau unei iesiri in oras.

Dantela, o nota de romantism atemporal

Tendintele 2016 pun pret pe feminitate si o pun in valoare cu piese realizate in intregime din dantela sau, pe alocuri, cu detalii subtile dantelate. Perfecta pentru a da look-ului un aer elegant si rafinat, dantela este vedeta sezonului primavara-vara, insa se va mentine in preferinte si in sezonul rece completand topurile si camasile, dar si articolele din tricot.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake!

Go maxi

Trendul care a cucerit podiumurile in ultimii ani se mentine triumfator in topuri si in acest an. Rochiile si fustele maxi vor fi lait-motivul verii si, impreuna cu nuantele aprinse, confera un look chic si confortabil in acelasi timp, cu minimum de efort.

Umerii goi

Ca o prelungire a stilului feminin care domina tendintele, umerii dezgoliti sunt detaliul care face furori in sezonul primavara-vara. Drept dovada, se regaseste in cele mai diverse combinatii, de la hainele casual pana la tinutele elegante. Pot fi observate trei variatii: umeri dezgoliti cu bretele, umeri dezgoliti in totalitate sau umeri dezgoliti printr-o croiala asimetrica.

Pliseurile dau viata oricarui look

Un detaliu incantator, care poate scoate din anonimat orice look, pliseurile se regasesc in acest an printre preferintele designerilor. Cutele marunte si culorile intense confera tinutei dinamism si dau viata rochiilor si fustelor.

O plimbare cu familia în oraș poate fi un risc major pentru sănătate: 10% dintre cancerele depistate în Europa sunt asociate cu poluarea Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Amnezia infantila – de ce nu ne amintim primii ani de viata?

Fotografiile la rezolutie mare pot fi vizualizate accesand linkul de transfer: https://we.tl/2g1h7zcMDu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri