2 Martie 2016 publicat în Moda 44 share-uri

Mereu la moda, trenciul nu ar trebui sa lipseasca din nicio garderoba. Un articol extrem de versatil, el se adapteaza usor oricarei tinute. Croiala sa clasica adauga rapid o nota de eleganta, fie ca e vorba de o tinuta de birou sau casual.

Cordonul legat pune in evidenta talia si bustul. Asigura-te doar ca optezi pentru o croiala pe masura ta: evita umerii prea largi si manecile prea lungi. Daca esti mai scunda, alege intotdeauna un trenci deasupra genunchiului.

Iata cateva moduri in care trenciul se poate adapta unor stiluri diferite:

La birou

Codul vestimentar de la birou iti cere sa porti doar anumite culori sau articole, dar dupa orele de program ai vrea o tinuta care sa te reprezinte? Este foarte usor sa iesi din monotonie cu un trenci intr-o culoare vie.

Trenciurile nu vin intotdeauna in nuanta clasica de bej prafuit: indrazneste sa alegi un rosu de Burgundia care te recomanda ca sigura pe tine, independenta si niciodata plictisitoare. Iar daca vrei sa fii in trend, primavara aceasta se poarta culorile pastelate: incearca un trenci albastru deschis sau roz chihlimbar – contrastul perfect pentru o tinuta office in negru, gri sau bleumarin.

Cu o tinuta mini

Nu lasa frigul sa te impiedice sa fii sexy! Cu cizme din piele intoarsa deasupra genunchiului poti purta chiar in februarie sau martie o fusta sau o pereche de pantaloni mai scurti decat in timpul verii. Colantii subtiri contureaza perfect forma picoarelor, iar daca nu esti foarte incantata de forma picioarelor tale dezgolite, acesta este momentul ideal pentru a incerca articole mini.

Singurul lucru care iti lipseste pentru a fi gata de o iesire in oras este un trenci bej pe care sa il porti pe deasupra.

Sic urban fara efort

Transforma-ti tinuta de zi cu zi intr-una de senzatie! Un material indraznet face minuni atunci cand nu stii cum sa personalizezi o tinuta simpla.

O tinuta de strada, compusa din jeansi si pulover, poate acapara toate privirile cand o completezi cu un trenci din material lacuit.

Eleganta si feminitate

Cordonul trenciului nu trebuie legat intotdeauna in fata. Fie ca porti o rochie maxi cu imprimeu floral, sau o rochie mini simpla, neagra, pe corp, cu siguranta nu vrei sa le ascunzi. In acest caz, tine trenciul deschis si leaga cordonul la spate. Este solutia perfecta pentru zilele mai calduroase, creand un aspect relaxat, dar care nu pare neglijent.

Este totodata o abordare mult mai feminina, prin contrast cu trenciurile masculine cu nodul in fata. Iata cum poti lega cordonul unui trenci in feluri diferite.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri