Fie ca optezi pentru o piesa clasica, una eleganta, military sau de inspiratie masculina, aici gasesti cele mai potrivite paltoane care te vor insoti multe sezoane de acum incolo.

Comunicat de presa

Fie ca optezi pentru o piesa clasica, una eleganta, military sau de inspiratie masculina, aici gasesti cele mai potrivite paltoane care te vor insoti multe sezoane de acum incolo.

Iarna incepe oficial in luna decembrie, insa zilele racoroase s-au instalat deja, facand din palton cea mai calduroasa solutie vestimentara. Alaturi de cizme si pulovere, paltonul este cea mai valoroasa piesa din garderoba de iarna, care ne tine de cald indiferent de surprizele pe care le aduce vremea. Cand vine vorba despre garderoba de iarna, alegerea corecta a paltonului este cheia sezonului!

Daca esti in cautarea unui palton care sa-ti fie alaturi toata iarna, practic, de calitate si potrivit oricarei ocazii, urmareste propunerile Vivo Collection in materie de paltoane.

Paltonul din lana

Una dintre cele bune mai investitii pe termen lung o constituie paltonul realizat din lana. Calduros, deloc pretentions, usor de integrat in tinutele zilnice, dar si in cele destinate ocaziilor speciale, paltonul din lana se afla in topul pieselor vestimentare care nu vor iesi niciodata din moda.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 paltoane și pelerine de ploaie practice, dar șic, care te vor proteja de umezeală și apa rece NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI

Tips: Poarta-l cu fuste din denim sau pantaloni conici.

Palton din lana, pret 330 lei, Vivo Collection

Paltonul military

Nasturi aurii, revere ascutite, umeri si talie bine structurati, o piesa speciala care iti inobileaza garderoda de iarna. Opteaza pentru un model cambrat, ce iti va pune in evidenta silueta. Fiind o piesa cu o personalitate puternica, nu are nevoie de artificii sau alte accesorii care sa o incarce.

Tips: Completeaza-ti tinuta cu o pereche de botine scurte!

Palton military, 290 lei, Vivo Collection

Capa

Sezonul acesta aduce in lumina reflectoarelor o piesa spectaculoasa: capa feminina. Datorita culorilor si materialului din care este realizata, capa este ideala in garderoba de tranzitie, atunci cand vremea nu este foarte racoroasa, dar nici soare nu mai este.

Tips: De purtat cu cizme lungi

Capa, 150 lei, Vivo Collection

Clasic sa fie!

Modelul cu care nu vei da gres niciodata! Modelul care iti vine perfect indiferent de cum alegi sa-l porti, modelul care nu este niciodata plictisitor. Preferatul tuturor, paltonul clasic este o piesa ce a rezistat testului timpului. Usor cambrat, cu cordon in talie sau fara, paltonul clasic are o tenta feminina urmarind linia siluetei.

Tips: Se potriveste perfect tinutelor de birou

Palton clasic, 330 lei, Vivo Collection


Tu pe care il alegi sa-ti fie prieten tot sezonul rece?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri