20 Octombrie 2015 publicat în Moda 2 share-uri

Inca din prima clipa in care ai remarcat-o, ai stiut ca iti va deveni o buna prietena! Acum este cu tine in cele mai diverse momente si mereu reuseste sa adauge un strop de optimism zilelor tale.

Ai o intalnire la o ceainarie in centru sau poate te grabesti sa pleci la serviciu, deja ar fi trebuit sa iesi pe usa de 10 minute si nu mai stai pe ganduri, o iei pe ea. Stii sigur ca nu te va trada in nicio clipa, ca ea iti da increderea aia in tine - ca esti frumoasa si ca da, astazi va fi o zi minunata fiindca tu te simti bine.

Foto: Shutterstock; Avesun

Foto homepage: Shutterstock; iprachenko

Iubim modul cum ne face sa ne simtim rochia ideala! Rochiile vorbesc despre feminitate dar si despre eleganta si bun gust. Rochiile vorbesc despre incredere de sine si comoditate. Ele reprezinta simbolul farmecului feminin. Si nu de putine ori ni se intampla sa ne indragostim iremediabil de o rochie care ni se aseaza perfect pe corp, facandu-ne sa ne simtim frumoase. De aceea, o rochie pe care o iubim seamana cu o prietena foarte buna care nu ne lasa niciodata la greu.

De aici a pornit ideea de a crea site-ul www.rochii365.ro care sa ne ajute pe noi, femeile sa ne gasim rochia ideala.

Te invitam pe site-ul www.rochii365.ro care promite intalniri de exceptie cu rochii deosebite, femeilor indragostite nu doar de rochii ci si de cumparaturile online. 365 de zile inseamna 365 de rochii!

Site-ul iti prezinta in fiecare zi o rochie la pret convenabil, o rochie care poate deveni prietena ta cea mai buna. O rochie pe care sa o iubesti si care sa fie alaturi de tine, in cele mai importante momente. O rochie care sa te faca sa te simti atragatoare si increzatoare!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri