17 Septembrie 2015 publicat în Moda 77 share-uri

Designerul Dorin Negrau duce colectia „QUEEN - BLOUSE ROMANIAN” pentru vara 2016 la New York Fashion Week. Negrau aduce cu aceasta ocazie un omagiu celei care a fost unul dintre primii promotori la nivel international al bluzei traditionale romanesti, domniei sale Regina Maria a Romaniei!

La diferenta de doar doua zile dupa NYFW, Negrau prezinta la Londra o selectie din colectia din februarie care a fost pe podium la New York!

Dorin Negrau revine din nou in atentia iubitorilor de moda cu o noua colectie. „QUEEN - BLOUSE ROMANIAN” este provocarea cunoscutului designer pentru NYFW, valorificand la fel ca de fiecare data motivele traditionale din Transilvania in portul contemporan. Colectia designerului roman va fi prezentata pe data de 17 septembrie la NYFW. La diferenta de doar doua zile dupa NYFW, Negrau prezinta la Londra, pe 19 septembrie, o selectie din colectia din februarie care a fost pe podium la New York!

Dorin Negrau - Fall 2015

Dorin Negrau - Fall 2015

Dorin Negrau - Fall 2015

Dorin Negrau - Fall 2015

Pentru vara lui 2016, designerul pune in scena povestea frumoasa si romantioasa din satele romanesti, in care femeia ocupa un loc primordial pentru societate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar


Pentru Dorin Negrau, fiecare femeie este o regina care se identifica usor in colectia sa bogata in broderii manuale si pliseuri ample, vaporoase, perfecte pentru o vara romantica si seducatoare. Farmecul si seductia florilor de trandafir va insoti prin mirosul lor intreaga colectie.

„QUEEN - BLOUSE ROMANIAN” este o colectie eclectica moderna si contemporana care readuce in atentie elemente traditionale romanesti pe o coloana sonora la fel de surprinzatoare. Designerul Dorin Negrau aduce cu aceasta ocazie un omagiu celei care a fost unul dintre primii promotori la nivel international al bluzei traditionale romanesti, domniei sale Regina Maria a Romaniei.

La New York Fashion Week, alaturi de Dorin Negrau, vor mai avea colectii nume mari ale modei internationale precum: Calvin Klein, Helen Yarmak si Meskita.

Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Principiile de bază ale mașinii CNC Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

In luna februarie a acestui an, designerul Dorin Negrau a facut furori in cadrul Mercedes-Benz New York Fashion Week Fall 2015 cu colecția "Brides'S - the story continues", inspirata din portul traditional românesc din Transilvania.

Sabotii romanesti prezenti la New York in cadrul prezentarii lui Dorin Negra:

Mineli Boutique, unul din cele mai iubite branduri de incaltaminte de catre vedetele din Romania face parte din proiectul designerului Dorin Negrau care este prezent pana pe 17 septembrie la Saptamana Modei de la New York. Doua modele de saboti pentru femei, apartinand trendului primavara-vara 2016, realizati din blana si puf, cu tenta exclusivista, specifica marilor festivaluri de moda ale lumii vor completa tinutele designerului Dorin Negrau.

„A fost interesant si frumos sa lucram impreuna cu Dorin Negrau pentru Festivalul de Moda de la New York. In afara de aceste modele create special pentru colectia lui Dorin, noi vom mai scoate pe piata si alte 4-5 produse adaptate la cerintele pietei publicului larg din Romania”, a declarat Ionut Glavan, unul dintre cei doi creatori ai brandului respectiv. (Foto: Mineli Boutique)

2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Creatiile lui Dorin Negrau le gasiti si pe www.dorinnegrau.com si

shop online www.negrau-shop.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri