Descopera noile modele de pantofi CONDUR by alexandru si bucura-te de reducerile speciale de Paste

9 Aprilie 2015 publicat în Moda 10 share-uri

Doar cateva zile ne despart de sarbatorile pascale, iar pregatirile ne coplesesc ca in fiecare an. Printre atat de multe dileme referitoare la meniu, preparate sau decoratiuni, CONDUR by alexandru isi aroga rolul de organizator destoinic, cel putin in ceea ce priveste garderoba: pantofii esentiali ai primaverii-verii 2015 sunt disponibili timp de o saptamana la un pret prietenos cu bugetul oricarei femei.

Comunicat de presa

Conform obiceiului perpetuat de-a lungul generatiilor, orice sarbatoare importanta trebuie intampinata cu un element de noutate, fie ca este vorba despre o piesa vestimentara sau un accesoriu cu insemnatate. Iar daca in virtutea traditiei poate fi efectuata si o sesiune de smart shopping, cu atat mai bine: in perioada 6-13 aprilie 2015, pantofii CONDUR by alexandru inclusi in oferta verii beneficiaza de un discount de 50 ron si de transport gratuit in toata tara.

Mai mult decat atat, noul design al platformei online www.condurbyalexandru.com transforma shopping-ul intr-o adevarata placere: cromatica neutra in care albul linistitor insoteste fiecare capitol accesat, structurarea excelenta a sectiunilor si informatiile detaliate referitoare atat la modele cat si la modalitatile de plata, faciliteaza comandarea produselor si permit navigarea precisa prin meniul fashion presarat cu tentatii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine

In mai putin de cinci minute, perechea preferata de conduri poate fi comandata atat din fata laptopului, cat si de pe tableta sau smartphone, boutique-ul online fiind optimizat pentru o functionalitate fara cusur si pentru un acces rapid de pe orice dispozitiv.

Indiferent daca alegerea consta intr-o pereche noua de pantofi stilleto in culorile vedeta ale primaverii-verii 2015 – verde, galben intens, rosu, corai, oranj, albastru marin, turquoise, violet, beige nude, nude rose, auriu, bronz – sau intr-o pereche de sandale elegante cu barete fine din piele lacuita sau cu presaj, surpriza descoperii CONDURilor fermecati in preajma sarbatorilor de Paste este sustinuta de oferta speciala conceputa de marca romaneasca pentru a rasplati fidelitatea clientilor.

Pentru a beneficia de discount-ul de 50 ron aplicat produselor din colectia primavara-vara 2015 CONDUR by alexandru si de transportul gratuit, in momentul plasarii comenzii pe site-ul www.condurbyalexandru.com trebuie introdus codul de voucher PASTE50.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Livrarile sunt efectuate pe intreg teritoriul Romaniei, clientii putand selecta varianta preferata de plata din cele trei optiuni existente: plata ramburs, plata online cu cardul sau plata in 3 rate fara dobanda prin Card Avantaj.

Surprizele de Paste poarta semnatura CONDUR by alexandru – 50 ron discount si transport gratuit in perioada 6-13 aprilie 2015.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri