31 Octombrie 2014 publicat în Moda 26 share-uri

La Marks & Spencer, sezonul toamna – iarna 2014 aduce noi piese vestimentare premium realizate din materiale de calitate, cu o croiala ce va pune in valoare siluetele feminine sau masculine.

Colectia Best of British pentru femei toamna – iarna 2014

Colectia Best of British pentru femei inseamna calitate si design remarcabil realizat de echipa de design M&S aflata la M&S Studio in Shoreditch, East London. Colectia are ca punct de plecare arhiva unica si istoria bogata a M&S, fiind o explorare moderna a sensibilitatii patrimoniului, in timp ce croiala clasica este redefinita printr-o estetica contemporana.

Sezonul de toamna 2014 aduce jacquarduri florale alaturi de croiala in V intr-o alaturare a stilului modern cu cel traditional. O silueta impunatoare, printuri indraznete si atentia acordata detaliilor sunt principalele caracteristici ale acestei colectii. Nuantele de maro si elementele vii definesc paleta de culori, iar nuantele marine si ruginii calde sunt completate de rosu intens si albastru regal intr-o repezentare eleganta si vibranta a toamnei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume

Descopera continuarea colectiei in pagina 2>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri