O infuzie acidulata de arta moderna si un cocktail de fructe de toamna te asteapta la SENSE pentru a da un aer nonconformist garderobei tale. La vernisajul fashion se poarta fructele exotice de padure savurate in fata unui tablou la Londra. Si multa eleganta violet!

GALERIE FOTO

Sub numele deloc inocent de CRANBERRY, fructul vedeta al curelor de frumusete, noua linie creata de Andreea Tincu pentru SENSE este un veritabil show de arta moderna. Elementul cheie al colectiei il reprezinta varietatea de imprimeuri inspirate de pictura abstracta, adevarate tablouri vii atunci cand sunt purtate sub forma noilor modele de rochii. Taietura simpla, armonioasa, zvelta si usor cambrata, favorizeaza aceasta senzationala expozitie.

Inspirata de un cos cu fructe de padure, colectia asociaza feminitatea cu dezinvoltura. Tinerete, umor, nonsalanta, pasiune si un strop de nonconformism sunt reunite intr-o linie fluida a carei cromatica sugereaza fructele de padure, pline de savoare, senzuale, dar acrisoare. Violetul valseaza intre nuanta fals inocentă de liliac japonez și cea de pruna senzuala, intre fructele zemoase de pe tartele englezesti ori cele de pe un cupcake fashion aniversar.

Burgund, violet pruna, mure senzuale, merisoare, fructe de goji, strugure, roz, roz pudrat, petale de iris sunt doar cateva din nuantele acestei minunate recolte foarte la moda, adevarat cocktail cu vitamine de frumusete propus de SENSE.

Arta e un mod de diferentiere cu un net impact vizual, dar in cazul colectiei CRANBERRY, ea ofera avantajul major al jocului cu formele. Stilizarea siluetei este extrema in noile modele SENSE, superb joc de iluzie intre vertical, diagonal si orizontal realizat prin dispunerea imprimeurilor.

Must have-ul liniei este rochia petrecuta, declinata in mai multe variante de culoare si forma, cu imprimeuri care merg de la arta cubista la finetea naturalista a panourilor decorative extrem orientale. Croiul asimetric subliniaza feminitatea formelor si aduce o doza senzuala, dar eleganta, fiind astfel adaptat unei mari varietati de ocazii din viata femeii moderne.

Imaginata pentru femeia care zi de zi se redescopera, colectia CRANBERRY propune rochia wrap-up petrecuta, cea care te invaluie ca o petala si pe care francezii, mai sentimentali, o denumesc uneori cache-coeur. Aceasta rochie, extrem de feminina si practica, usoara ca un fulg, este realizata intr-o gama variata de materiale.

Cardiganul tricotat in dungi roz pudrat și violet transforma o tinuta clasica intr-una foarte feminina, delicata și rafinata prin subtilitatea nuantelor alese. Cardiganul degradeu al gamei roz-violet pudrat poate sta la baza unei mari varietati de tinute foarte rafinate. Asociat cu o rochia simpla monocromatica vei obtine tinuta ideala office, eleganta și decontractata. Asociat unei rochii de matase, jersey ori tricot imprimat, vei avea una dintre cele mai feminine combinatii posibile. Poarta-l, spre exemplu, cu o bluza alba de matase, siraguri de perle roz si pantaloni masculini, croiul british!


Bluza de voal cu tricot, in nuanțe de pruna si gri, cu motive hexagonale tip iluzie optica, este potrivita ca tinuta office , lejera și feminina, mai ales dacă este asociata cu jachete de culoare inchisa si cu esarfe cu motive geometrice. Bluza roz de matase imprimata si tricot ajurat cu subtil ornament pe maneci este alegerea perfecta pentru cele care asociaza eleganta cu nonsalanta intr-un mix de texturi si treceri subtile de nuante.

Rochia cu irisi, inspirata de un havuz japonez cu flori din gradina botanica, aduce magia acestor plante rare intr-o tinuta care sugereaza kimono-urile extrem orientale brodate fin cu flori de matase.

Rendez-vous in magazinele SENSE pentru a proba noua colectie CRANBERRY si online pe www.fashionsense.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri