URBAN FOLK sugereaza jungla urbana, acest amestec senzational de culturi si forme intalnit in marile metropole, acolo unde stilurile sunt mixate si remixate pentru a genera siluete surprinzatoare noi.

Noul si spiritul vintage se ingemaneaza perfect pentru a exprima vitalitatea printr-o simfonie de culori, o explozie de tesaturi noi, motive etnice in versiune ultra moderna si tricotaje superbe.

SENSE iti propune in URBAN FOLK, noua colectie capsula creata de Andreea Tincu, un spirit boem in care eleganta Boho-chic a anilor 70 e combinata cu nonsalanta anilor nebuni si cu tricotajele etnice. Negru, rosu mac, petrol, ciocolata cu lapte, roz pudrat si violet rafinat sunt culorile sezonului purtate in contraste puternice si asocieri grafice inedite gratie imprimeurilor etnice ori texturilor remixate.

Se poarta mult contrastul negru-rosu, catifeaua cu aspect vintage, dar mai ales tricotajele cu fir gros sau foarte subtire, in asocieri ornamentale care dau un plus de textura oricarei combinatii vestimentare. In spiritul URBAN FOLK, tricotajele reprezinta piesele de rezistenta ale noului sezon alaturi de rochia senzuala cu imprimeuri etno caleidoscop. Totul este intr-o gama bogata, dominata de rosul stins asemenea florilor de mac ori de trandafir.

Motivele propuse de SENSE sunt foarte stilizate, cum e cazul trandafirului modernist pe rochie, naturaliste, asemenea unor broderii fine tricotate la buzunarele jachetelor sau extrem de ornamentale, cum este cazul rochiilor.

De mare efect in acest sezon sunt jachetele si bluzele tricotate cu motive scandinave ori torsade. Reinterpretarea motivului, facuta cu multa finete si subtilitate, transforma aceste tinute sport, tipice sezonului friguros, in piese elegante care pot fi purtate in orice moment al zilei. Jacheta tricotata sau cardiganul rosu de tricot cu petale de trandafiri sunt piese extrem de versatile. Cu pantaloni de denim vei obtine o tinuta casual foarte eleganta. Cu o rochie fluida cu imprimeu hippie anii 70, asemenea multiplelor modele propuse de SENSE, vei obtine silueta perfecta urban folk a sezonul. Insa cu o fusta de catifea neagra si cu o bluza de matase, alb sau negru, vei reusi una dintre cele mai rafinate combinatii ale acestui anotimp.

Capa, foarte la moda in acest sezon pe marile podiumuri internationale, este prezenta in colectia SENSE. Combinatia cu rochia de catifea este absolut senzationala.

O piesa de exceptie, clasica dar foarte moderna prin croiul nou propus de SENSE, este paltonul negru cu blana ecologica. Cambrat si evazat, de o rara eleganta, el este ideal pentru a fi purtat cu noile rochii ale sezonului. Il poti incerca pentru un spirit vintage cu rochia de catifea cu guler de margele sau cu rochia caleidoscop floral cu bustiera, pentru o alura decadenta senzuala.

Rochia cu vesta de blana reinterpreteaza in maniera eleganta atat de popularul stil Boho-Chic. Ea se poarta cu o esarfa mare, innodata pe cap asemenea unui turban, sau cu o palarie mare. Obligatoriu, ciorapii sunt mati de culoare inchisa.

Piesele must have ale sezonului sunt varietatea de rochii croite pe corp, sinuoase si cu imprimeuri indraznete care remixeaza temele majore Urban Folk – imprimeu tweed, carouri, motive etnice indiene, flori mari, diverse pattern-uri geometrice in degradeu sau chiar caleidoscopul. Croite cu maneca usor bufanta ori cu volan, ele confera spiritului etno o alura absolut contemporana care flateaza orice silueta.

Rendez-vous in magazinele SENSE pentru a proba noua colectie URBAN FOLK si online pe www.fashionsense.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri