12 Iunie 2014 publicat în Moda 1 share-uri

Ce inseamna modernitatea azi? In aceasta vara, SENSE iti propune o simfonie albastra, o armonie selecta si extrem de eleganta care pune in evidenta silueta si o face mai zvelta.

Albastrul nocturn, albastrul Madonna si albastrul de portelan se asociaza cu alb si beige pentru a contura elegant proportiile. Denimul, tricotul, bumbacul, matasea si dantela fina sunt ideale pentru tinutele office intr-o vara torida.

Andreea Tincu a creat pentru tine mai multe colectii care dau distinctie si te fac de neuitat zi de zi. Albastrul etern, bolta cereasca si marea, simbolizeaza acea „eternitate” a femeii, frumusetea permanenta pe care o emana in fiecare zi.


Cardiganul dantelat, pantalonii slim fit, pantalonii usor evazati, albastrul Madonna si bluza ModernART sunt piesele de nelipsit din garderoba sezonului putand fi purtate in orice moment al zilei.
Croiul unic, secretul pieselor SENSE, pune in evidenta umerii. Mainile par mai fine, silueta mai lejera. Miracol sau iluzie? Aceasta este arta formelor SENSE, adaptate fiecarei siluete pe care o infrumuseteaza. Se poarta cu slim-fit ziua, un model nou foarte tineresc care face piciorul subtire, sau cu o rochie lunga seara pe Riviera.


O atentie deosebita merita tricoturile dantelate SENSE, o noutate de sezon. Relieful foarte fin, dantelat in benzi orizontale asemenea lenjeriei frantuzesti de mare lux, devine ornament in sine. Gratie noilor materiale SENSE de calitate superioara, luxul se adapteaza fiecarei personalitati.

Linia de sezon de la SENSE, construita in jurul nuantelor de albastru, aduce o binemeritata prospetime estivala asociata cu eleganta moderna a detaliului pretios. Formele epurate au un croi unic si detalii atent studiate care pun in valoare trasaturile individuale ale fiecarei personalitati.
La SENSE gasesti in acest sezon lungimi ideale pentru o aparitie perfecta, culori inspirate din Natura si tesaturi cu detalii pretioase, fine ca boarea marii.
Rendez-vous in magazinele SENSE pentru a proba noua colectie care te pune in lumina.


Rendez-vous in magazinele SENSE pentru a proba noua colectie care te pune in lumina!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri