Sport/Couture este prezent acum si in Victoria Gallery, cea mai noua galerie comerciala din Bucuresti, aflata in Calea Dorobantilor,126-130 cu un concept inedit de shop-in-shop. Corner-ul Sport/Couture ofera un mix original si atractiv de haine si accesorii ale unor brand-uri de renume international, precum Mulberry, Kenzo, M Missoni si Z Zegna.

Comunicat de presa

Mulberry imbina stilul orasului cu maestria traditionala a prelucrarii pieselor din piele. Un brand-fenomen, Mulberry este un status simbol care a intrat in mentalul colectiv si in arsenalul de lux al trendsetterilor din intreaga lume.

M Missoni si-a pastrat popularitatea in timp, datorita stilului unic si distinct, versatil si purtativ. Imprimeurile inconfundabile “zig-zag” au capatat un twist contemporan, in timp ce mix-ul de culori si „pattern-uri” traseaza an de an tendintele, in privinta hainelor si a accesoriilor.

Z Zegna, linia young a brand-ului masculine Zegna, contureaza o garderoba urbana si contemporana, in care elementele clasice se impletesc armonios cu “constructiile” si texturile inovative. Dedicate prezentului, colectiile Z Zegna sunt bine ancorate in traditie, adresandu-se barbatilor increzatori, dar cu o atitudine relaxata, stapani pe stilul si alegerile lor vestimentare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa O româncă a fost numită la conducerea unei renumite organizații internaționale de business pentru femei

“In jungla modei Kenzo este regele”, este mesajul transmis de casa de moda Kenzo care s-a impus in industria modei prin piese vestimentare colorate si nonconformiste. Accesoriile Kenzo pastreaza mostenirea brand-ului care combina in colectiile sale “animal print” cu elementele specifice padurii tropicale: flori exotice, palmieri si culori tari.

Victoria Gallery, cea mai noua si atractiva destinatie de shopping, din Bucuresti ofera clientilor sai brand-uri de moda si de lifestyle adresate femeilor, barbatilor si celor mici, cat si o selectie high-fashion Victoria 46 (Balmain, Jimmy Choo, Celine, Lanvin, Stella McCartney, Saint Laurent, Gianvito Rossi, Dsquared2 si Zadig&Voltaire), shop-ul Agent Provcateur si magazinul Laduree.

Sport/Couture a implinit 3 ani de existenta, in timp ce Victoria 46 a aniversat 7 ani de prezenta pe piața de lux din Romania. Informatii despre locatie si branduri vor fi disponibile pe www.victoriagallery.ro, dar si pe www.sportcouture.ro.

Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri