Tendintele primavara/vara ne incurajeaza la un stil ceva mai indraznet in ceea ce priveste preferintele in materie de incaltaminte ademenindu-ne cu modele inedite, de la paleta cromatica mai bogata si mai sofisticata, pana la un design avangardist, cu o puternica influenta masculina.

Comunicat de presa

Modele elegante si comode, in combinatii cromatice diversificate si mixuri de texturi, Deichmann reuseste si de aceasta data sa se incadreze perfect in trendurile actuale oferind optiuni stilistice care vor satisface si cele mai pretentioase gusturi.

Balerinii clasici sunt piesa esentiala a sezonului cald. Castigand detasat la capitolul comoditate, modelele acestui sezon nu se dezic de la tendintele trasate de marii designeri si capata o nota chic prin detalii decorative precum nituri, franjuri si curelusa pe glezna. Varful ascutit castiga teren, insa, pentru cele care prefera versiunea clasica, varful rotunjit ramane si el in trend.

Pentru impatimitele stilului casual, mocasinii si modelele Loafer completeaza perfect o tinuta relaxata, pentru o iesire in oras, dar la fel de bine se pot ridica si la nivelul unui look adecvat registrului office.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Dacă iubiți culorile, atunci acest trend este pentru voi: În primăvara 2023 se poartă pantofii în nuanțe surprinzătoare ! De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

Tot in tema stilului business se incadreaza perfect si pantofii cu tocul mic sau mediu, usor patratos, in nuante pastelate, care trezesc la viata parca intregul outfit si ii dau o nota revigoranta.

Acelasi efect este dat si de botine si cizme, modele necaptusite, cu perforatii discrete, decupaje extravagante sau pietre decorative si cureluse cu nituri. Se mizeaza si de aceasta data pe confort si castig de cauza au cele cu un toc nu foarte inalt.

Cum confortul pare sa fie laitmotivul acestui sezon, nu puteau lipsi dintre piesele vedeta si pantofii sport, care au devenit componenta esentiala a tinutelor urbane. Cu imprimeu, puternic colorati, pantofii Sporties clasici completeaza perfect orice garderoba, indiferent de stil.

Pentru ca acest sezon abunda in piese cat mai variate, potrivite oricarui stil, elegantii pantofi cu toc, stil stiletto, Peeptoes si T-Straps, se mentin in topul preferintelor si ne cuceresc iremediabil.

MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Nuantele pastel de rosu, galben si albastru completeaza fiecare aparitie seducatoare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri