Primavara este momentul potrivit pentru o “renastere vestimentara”. Acum putem scoate “la plimbare” accesoriile vesele, din materiale naturale, in culori vii, cu imprimeuri indraznete ce ne pot insenina ziua. Unul dintre cele mai importante trend-uri din aceasta primavara este cel floral, iar acesta se aplica si in cazul incaltamintei sport.

Comunicat de presa

Boboci de trandafiri, flori de camp, frunze stilizate si flori de hibiscus, toate au fost mixate de brand-ul Vans care a “decorat” diverse modele clasice de tenisi din canvas pentru a-i scoate din monotonie. Modelul de gheata Vans Old Skool a primit o “infuzie” de flori de bujor in nuante de roz bombon, bine temperate de aplicatiile din piele intoarsa neagra. Vans Chima Ferguson a fost decorat cu flori de trandafir japonez, mizand pe efectul contrastului dintre nuantele de gri si rosu. Vans Authentic Slim a fost realizat dintr-un material imprimat cu flori si pene de paun, in timp ce Era Van Doren a fost inveselit de un print floral exotic ce aminteste de stilul lui Dali.

Cel mai popular model este Vans Authentic Lo Pro cu boboci de trandafiri care a stranit interesul vedetelor de la Hollywood. Solista Miley Cyrus a fost surprinsa in timp ce pleca de la ora de Pilates, imbracata intr-o pereche de leggings negri si un top scurt cu dungi, purtand incaltamintea florala. In acelasi timp, Leighton Meester purta aceasi perechi de tenisi la premiera filmului “The dark Knight Rises”. “Desigur nu sunt multe perechi de pantofi, pe care ii poti purta atat la sala, cat si pe covorul rosu”, au scris criticii de moda americani.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri