17 Martie 2014 publicat în Moda 35 share-uri

Descopera cele 10 tendinte impresionante ale primaverii 2014, tendinte in moda pe care le poti adopta si tu in tinutele tale!

1. Culori pastelate

Violet liliachiu, verde menta, roz "dulce", albastru 'bebelus', galben, bej portocaliu - culorile pastelate ale primaverii s-au transformat intr-o simfonie a vietii menita sa puna in valoare atat tinutele casual, cat si pe cele office sau elegante. Jason Wu, Prabal Gurung si Rebecca Taylor sunt cativa dintre marii designeri in prezentarile carora pastelul a facut toate regulile.

Foto: Prezentarea de moda Rachel Zoe Primavara 2014; Credite foto Anton Oparin / Shutterstock.com

2. Motive florale spectaculoase

Cum putem sarbatori mai bine venirea primaverii decat prin aceasta abundenta cromatica de flori? Imprimeurile florale ale primaverii 2014 sunt spectaculoase, insa in egala masura delicate, gingase si ultrafeminine. Indiferent ca sunt artistice si in nuantele acuarelelor, de inspiratie vintage, de inspiratie suprarealista, fotografice, abstracte, structurale sau realizate prin suprapuneri si aplicatii, un lucru este sigur: printurile florale aduc un strop de romantism tinutelor in aceasta primavara, personalizandu-le intr-un mod surprinzator si inedit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Primăvara în care accesoriile ”înfloresc”. Cerceii florali masivi - un must-have spectaculos al sezonului TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Foto: Prezentare de mdoa Dennis Basso Primavara 2014; Credite foto: Ovidiu Hrubaru / Shutterstock.com

3. Curea peste paltoane, jachete si fuste

Talia este adusa in centrul atentiei in acest sezon prin intermediul curelei, evidentierea taliei si a feminitatii reprezentand una dintre tendintele de top al primaverii 2014. Curelele se aplica peste paltoanele de primavara, peste jachete si mantouri, dar si peste fustele cu talie inalta. Derek Lam, Michael Kors, Armani, Etro au lansat in prezentarile lor de moda aceasta tendinta.

Foto: Prezentare de moda Michael Kors Primavara 2014; Credite foto: Anton Oparin / Shutterstock.com

4. Combinatia palton fara guler/ camasa cu guler

Suprapunerile sunt la putere in acest sezon. Indiferent ca sunt scurte sau mai lungi, paltonasele primaverii au un lucru in comun: sunt lipsite de guler sau rever, ceea ce le face perfecte pentru a fi purtate peste o camasa sau bluza cu guler, inchisa pana sus. 2 elemente ale "noului' palton al primaverii ne amintesc de eleganta anilor '60: manecile midi si pregnant evazate, dar si lipsa oricarui fel de guler.

Pantofi de primăvară pe care trebuie să îi ai în colecție Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted

Foto: Prezentare de moda Jill Stuart primavara 2014; Credite foto: Ovidiu Hrubaru / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri