20 Februarie 2014 publicat în Moda 9 share-uri

Proiect13 prezinta cel de-al patrulea weekend de workshopuri din platforma Proiect13 intitulat “Pimp your wardrobe”, in Vesuvio Café, pe 22 si 23 februarie, intre orele 11:00-16:00.

Comunicat de presa

Weekendul acesta am incheiat prima parte a platformei cu informatii despre alegerile vestimentare potrivite pentru mediul business. In cadrul workshopurilor “Cum ma imbrac…” am discutat despre siluete, vestimentatie, culori si dress code-uri. A venit acum timpul accesoriilor si accesorizarii despre care vom vorbi cu Anca Spiridon, Designer In a State si trainer Proiect13. Atelierul se adreseaza persoanelor care vor sa invete cum sa reinventeze o tinuta sau isi doresc sa descopere modalitatea prin care pot aduce un plus de stil si culoare tinutelor de zi cu zi.

Sambata, 22 februarie, doamnele si domnisoarele pot participa la doua ateliere de restilizare si reinventare vestimentara prin o sesiune de pimp your jeans si trash your T-shirt si discutii despre versatilitati nebanuite ale hainelor. Participantele trebuie sa aduca o pereche de jeansi si un tricou pe care doresc sa il personalizeze.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii 

Duminica, 23 februarie, cursantele isi vor putea personaliza diverse obiecte vestimentare cu flori, dantela si nasturi. Pot fi personalizate paltoane, palarii, tricouri samd. Hainele vor capata un nou aspect care va reflecta personalitatea fiecarei participante. Fiecare cursanta este incurajata sa aduca un obiect vestimentar caruia doreste sa ii faca un “facelift”.

Materialele necesare pentru a transforma hainele aduse in obiecte vestimentare deosebite sunt puse la dispozitia participantelor de catre organizatori. La finalul atelierului participantele iși vor lua acasa obiectele vestimentare personalizate.

Anca Spiridon, trainer Proiect13: „In ceea ce priveste accesoriile, regula este ca nu exista nicio regula. Un accesoriu este ceva mult mai subtil si mai personal decat o tinuta pe care o putem imprumuta de pe catwalk sau dintr-o vitrina, fara sa ne-o asumam neaparat; un accesoriu trebuie sa ne apartina, sa ne reprezinte si sa ne insumeze in toata complexitatea noastra. Cineva spunea odata ca nu avem un suflet ci suntem un suflet. Avem un trup si, as putea adauga, ne purtam sufletul pe dinafara prin toate aceste manifestari marunte sau statement.”

PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa O româncă a fost numită la conducerea unei renumite organizații internaționale de business pentru femei Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume

Pretul unui weekend de ateliere este de 130 RON si include un voucher de 30 RON din partea cafenelei.
Inscrieri pe adresa de e-mail: contact@proiect13.com. In mail trebuie precizat numele si numarul de telefon.
Mai multe detalii despre workshopuri se regasesc pe site-ul Proiect13 si pe pagina de Facebook.
 

Proiect13 este organizat cu sprijinul partenerilor: Vesuvio Cafe, DARCO MADAME, Monique, Studio Coton, Pantofica.ro, HARTMANN si al partenerilor media: TV City, Mujer, Envy, Garbo, Bigcitylife.ro, instilulmeu.ro, La Revista, mayra.ro, orasulm.eu, Jurnal LifeStyle si IQool.
 

Despre Proiect13:

Proiect13 este o platforma educativa ce reuneste 13 workshopuri pe teme legate de moda si stil de viata. Stilul vestimentar trebuie sa ne reflecte personalitatea si, in acelasi timp, sa fie potrivit cu stilul de viata si activitatile pe care le desfasuram. Hainele sunt primul strat al identificarii sociale. Invata sa te exprimi prin haine, la fel de bine ca prin cuvinte.

TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY

Ne dorim ca prin intermediul workshopurilor organizate sa le oferim participantelor oportunitatea sa se cunoasca si sa inteleaga ce li se potriveste, experimentand si alegand tendinte, accesorii si un stil vestimentar armonios. Prin intermediul hainelor pe care le purtam putem sa obtinem numeroase beneficii personale si profesionale. O tinuta potrivita poate sa ne aduca o slujba noua, un contract nou si multe alte avantaje personale. In fiecare weekend ne vom intalni sa discutam despre noi, despre garderoba, despre alegerile vestimentare si despre conturarea unui stil vestimentar care sa avantajeze si sa reflecte interiorul fiecarei persoane. Hainele vor deveni declaratii ale personalitatii si vor sublinia atuurile personale.
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri