14 Februarie 2014 publicat în Moda 3 share-uri

Creata folosind cea mai fina matase si complexa dantela, luxoasa colectie este perfecta pentru declaratii de dragoste.

Comunicat de presa

Pentru a sarbatori Valentine’s Day, Rosie Huntington-Whiteley a lansat cea mai noua colectie pentru Autograph M&S.

Creata folosind cea mai fina matase si complexa dantela, luxoasa colectie este perfecta pentru declaratii de dragoste. Senzuale bejuri perlate si rozuri trandafirii cu accente de ametist alcatuiesc o paleta cu adevarat feminina, imprimeul floral cu trandafiri delicati oferind un sarm aparte chilotilor de dama frantuzesti, frumoaselor camizole si a teddy-urilor din sifon si matase.

Colectia de pijamale Rosie pentru Autograph intruchipeaza luxul. Seturi sofisticate de pijama din satin si camasi de noapte din matase de lungime completa stau alaturi de pantaloni de pijama ultra fini din casmir si halate cu imprimeuri pentru o colectie care inspira o eleganta somptuoasa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Rosie a declarat, „ Am vrut sa cream o colectie luxoasa de lenjerie perfecta pentru Valentine’s Day si sa imbratisam feminitatea femeii facand-o sa se simta extraordinar de frumoasa, fie ca se rasfata sau primeste un cadou de la partenerul ei. Una dintre piesele mele preferate trebuie sa fie Rosie pentru Autograph Set sutien si chilot Ametist din matase – stilul semnatura din colectia mea intr-o culoare frumoasa si magulitoare de bijuterie.”

Soozie Jenkinson, Seful Departamentului de Design M&S spune, „ Eu si Rosie am pus romantismul la baza acestei colectii, inspirandu-ne din decadenta si frumusetea stearsa a artei Rococo si spiritul decadent Versailles. Colectia a fost creata avand feminitatea in minte si prezinta matasuri somptuoase cu dantela cu design frantuzesc si piese noi, foarte placute din sifon si matase, ce emana feminitate.
Fie ca te rasfeti sau faci o supriza persoanei iubite, colectia Rosie pentru Autograph va adauga un element de romantism si lux zilei de Valentine’s Day de anul acesta."

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri