20 Ianuarie 2014 publicat în Moda 17 share-uri

Tendintele pentru anul 2014 au fost deja dezvaluite, spre deliciul si incantarea pasionatelor de moda din lumea intreaga si par sa fie destul de promitatoare.

Via Envy.ro

Un an nou, un nou inceput, o noua sansa de a-ti reinventa garderoba dupa cele mai recente trenduri si de a-ti contura un stil care te reprezinta. Cu fiecare an si sezon nou, moda evolueaza constant, se reinventeaza, aduce tendinte noi, inspirate dupa teme noi. Tendintele pentru anul 2014 au fost deja dezvaluite, spre deliciul si incantarea pasionatelor de moda din lumea intreaga si par sa fie destul de promitatoare.

Accentul pica mai multe pe lookuri individuale si unice. Influenta bloggerilor si moda de strada sunt tot mai vizibile, iar acestea pot deveni jucatori importanti in industria modei. Deci, nu mai este vorba doar de designerii care dau startul in moda.

De la tinute minimaliste la tinute casual, prognoza modei pentru anul acesta este destul de insorita cu sanse de tinute avantgardiste. Desi, sunt unele tendinte care vor fi, intr-un cuvant, provocatoare, exista cateva trenduri mai vechi, vedete ale anului 2013, care au ramas in lumina reflectoarelor, dar sunt mult mai indraznete.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Tendinte 2014 – Piesele care vor face istorie anul acesta

 

Insertii transparente

Piesele vestimentare ce lasa sa se intrevada anumite detalii ale siluetei feminine pot fi extrem de sexy. Designerii marilor case de moda au introdus o serie de materiale transparente precum dantela, voal sau matase translucida pentru a realiza siluete feminine si senzuale.


Iata-ti rochia ta din matase cu insertii transparente

 

Materiale metalizate

Materialele metalizate au invadat podimurile si acum cuceresc strazile. Pasionatele de moda se vor indragosti rapid de fustele si rochiie plisate realizate din materiale metalizate.

 

Imprimeuri si aplicatii florale

Imprimeurile florale nu mai sunt, cu siguranta, o noutate a sezonului, insa anul acesta au fost reinventate. Fie ca sunt realizate 3D, fie ca vin sub forma de aplicatii, imprimeurile florale, ne inveselesc garderoba in fiecare sezon.

 

Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Ia-ti rochia ta cu imprimeu floral

 

Citeste mai departe articolul pe site-ul de moda si shopping Envy.ro - MODA 2014: Ce se poarta anul acesta

Foto homepage: Shutterstock.com, femeie frumoasa, moda, culori


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri