29 Noiembrie 2013 publicat în Moda 9 share-uri

O campanie cu totul speciala, menita sa faciliteze accesul clientilor la o gama extinsa de incaltaminte, la preturi de nerefuzat.

comunicat de presa

Cea mai asteptata perioada de discount-uri a finalului de an, o perioada in care shopping-ul atinge cote inimaginabile, isi gaseste corespondentul la CONDUR by alexandru, intr-o campanie cu totul speciala, menita sa faciliteze accesul clientilor la o gama extinsa de incaltaminte, la preturi de nerefuzat.

BLACK FRIDAY inseamna sarbatoarea cumparaturilor, o sarbatoare care se prelungeste ca in povesti, trei zile si trei nopti. Condurii fermecati devin si mai atractivi prin prisma preturilor reduse substantial pe perioada limitata, nicio femeie nemaiputandu-si refuza placerea de a include in dressing perechea de pantofi, botine sau cizme mult visata.

Incepand de vineri 29 noiembrie ora 8:00 si pana duminica 1 noiembrie ora 00:00, in boutique-ul online www.condurbyalexandru.ro, toate cizmele, botinele sau pantofii vor fi disponibile la preturi incredibile: cizmele cazone sau cele cu platforma vor putea fi achizitionate cu 459 lei (reduse de la 649 lei), botinele cu 359 lei (reduse de la 499 lei) si pantofii cu 289 lei (redusi de la 449 lei).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. A contat cine a zbierat mai tare Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Livrarea comenzilor va fi efectuata in 24 sau 48 de ore, functie de intervalul in care sunt plasate comenzile, functionalitatea platformei fiind asigurata pe toata durata campaniei.

Mai mult decat atat, pentru clientii din Bucuresti care isi doresc sa probeze incaltamintea inainte de a o achizitiona, CONDUR by alexandru ofera posibilitatea programarilor prealabile (la numarul de telefon 0757.012.534) pentru vizitele in showroom-ul situat pe Blv. Iuliu Maniu, nr.7, corp T, etaj 1.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri