Fusta mini este un simbol al feminiatatii si sub nicio forma nu ar trebui sa renuntam la ea, indiferent de forma corpului nostru, indiferent de varsta pe care o avem.

Fusta scurta este pana la urma un statement. Inseamna ca avem incredere in noi, ca suntem independente si pline de viata! Iar increderea de sine se traduce in atractivitate, in simpatia celor din jur.

Asa incat, pledam pentru dreptul oricarei femei de a purta fusta scurta. Totusi, e drept, in functie de personalitate, de varsta si forma corpului, e bine sa respectam cateva reguli esentiale de estetica. Fiecare putem gasi fusta scurta ideala, care sa ni se potriveasaca, sa ne faca sa ne simtim atragatoare si pe care sa o iubim. Putem sa purtam fusta scurta indiferent de varsta sau forma corpului.

Fusta scurta pentru orice femeie, la orice varsta - Regula numarul 1

Cea mai frecventa greseala pe care o fac femeile atunci cand poarta fusta scurta, este ca nu isi dau seama cat de departe pot merge cu notiunea de “sexy”. Este foarte simplu. Daca ne descoperim picioarele, trebuie sa acoperim in partea de sus. Ganditi-va la camasi sau bluze deosebite care sa nu arate prea mult din umeri sau decolteu. Efectul va fi unul garantat – veti arata ca sunteti o femeie stilata, cu bun gust, in acelasi timp increzatoare in farmecul dumneavoastra.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Fuste superbe și cu preț ultraredus, pe care să le porți cu drag De purtat: 10 fuste cochete cu aspect satinat pentru această primăvară! Accesorii perfecte pentru Paște de la CCC

Ganditi-va la saluri, jachete, pulovere, blazere sau bluze lejere si la culori mai inchise pentru a reusi sa minimalizati efectul spectaculos si usor ostentativ al unei fuste mini.

Fusta poate fi achizitionata din magazinul online Quick24.ro

Botinele cu sireturi pot fi achizitionate din magazinul online Zega.ro

Puloverul alb poate fi achizitionat din magazinul online Quick24.ro

Fusta scurta pentru orice femeie, la orice varsta - Regula numarul 2

Evitati sa purtati tocuri foarte subtiri la o fusta scurta, pentru ca se creeaza acelasi efect nedorit - trebuie sa nu exageram cu ideea de "sexy", sa fim discrete. In locul modelului stiletto, alegeti pantofi "pump", botine sau cizme cu tocuri patrate sau chiar gehete (la o tinuta mai nonconformista). Purtati tocuri subtiri doar daca este vorba despre o tinuta de seara

Pantofii pot fi achizitionati din magazinul online Zega.ro

Totusi, recomandam tuturor femeilor sa poarte tocuri la fusta scurta, pentru ca ele dau o alura deosebita. Femeile alungite isi permit desigur, sa poarte fusta scurta si fara tocuri. Daca este vorba despre o tinuta de zi, este chiar indicat ca ele sa aleaga incaltamintea fara toc sau cu tocuri mici.


Fusta poate fi achizitionata din magazinul online 3Suisses.ro

Ghetele pot fi achizitionate din magazinul online www.zega.ro

Fusta scurta pentru orice femeie, la orice varsta - Regula numarul 3

Nu trebuie sa copiem pe nimeni. Ceea ce vine bine unei femei, nu ii vine neapart bine si celeilalte. Cel mai important este sa fim sincere cu noi insine. Majoritatea modelelor de fusta mini vin bine femeilor fara probleme de greutate, dar asta nu inseamna ca un trup mai rotunjor poate fi privat de fericirea de a se simti bine intr-o fusta scurta.

Acest sezon mai rece chiar le avantajeaza pe femeile cu forme, pentru ca materialele groase si dresul dens subtiaza. Clasica fusta in taietura A le avantajeaza pe majoritatea femeilor, deci poate fi o optiune buna oricand. Daca ne gandim la varsta, acest tip de fusta este nimerit pentru femeile de peste 30 de ani. In acelasi timp, fustele mini conice, le avantajeaza mai mult pe fetele slabe, tinere si cu picioare lungi.

Fusta mini la 25 de ani (sugestie):

Fusta poate fi achizitionata din magazinul online Zega.ro

Fusta mini la 35 de ani (sugestie):

Fusta si botinele pot fi achizitionate din magazinul online Bonprix.ro

Foto main: Shutterstock.com; picioare de femeie


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri