6 Septembrie 2013 publicat în Moda 11 share-uri

Luisa Spagnoli, celebrul brand italian de moda de lux, deschide astazi, la Bucuresti, portile magazinului sau situat in complexul comercial Baneasa Shopping City, etajul 1, vis-a-vis de Grand Cinema Digiplex. Colectia de toamna-iarna cuprinde o gama completa de tinute potrivite oricarei ocazii, alaturi de accesorii superbe: genti, curele, palarii si bijuterii.

Comunicat de presa

Ne bucuram ca, de astazi, iubitoarele de moda din Romania vor avea ocazia sa aleaga tinute din noua colectie toamna-iarna 2013-2014 semnata Luisa Spagnoli. Femeia Luisa Spagnoli se reinventeaza zilnic, avand convingerea ca hainele reprezinta pentru trup ceea ce educatia reprezinta pentru spirit. Astfel, in acest sezon, L.S. ne invita intr-un univers feminin, suav, dar in acelasi timp indraznet si inteligent”, a declarat Dana Calcan, reprezentant Luisa Spagnoli in Romania.

Creatiile Luisa Spagnoli degaja un puternic sentiment de identitate, un stil personal de mare calitate, care reprezinta, de mai multe decenii, valorile brandului. Fiecare piesa vestimentara este pretioasa, prin design-ul sau unic, ce are la baza tehnologii avangardiste, iar atentia fata de detalii in fiecare etapa a creatiei colectiilor le include in adevaratul stil italian.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Stilul Luisa Spagnoli este si a fost de-a lungul timpului foarte popular printre vedete precum:
Catherine - ducesa de Cambridge, Elizabeth Hurley, Marilyn Monroe, Sophia Loren, Zsa Zsa Gabor si Gina Lollobrigida, acestea purtand creatiile marcii italiene in diverse ocazii.

„Colectia toamna-iarna 2013-2014 Luisa Spagnoli ne face sa visam, punandu-ne la dispozitie alegeri romantice si evadari intr-un trecut de poveste. Vantul inghetat din est bate cu putere in aceasta noua colectie inspirata din traditiile Mamei Rusii si presarata cu influente balcanice, care transforma fiecare femeie intr-o eroina din alte vremuri, precum tumultuoasa Anna Karenina sau pasionala Lara din Doctor Zivago”, a declarat Madalina Manea, reprezentant Luisa Spagnoli in Romania.

In austeritatea rece a prezentului, femeia Spagnoli iese in evidenta prin romantismul si feminitatea pe care i le confera brocarturile, broderiile cu fir aurit, damascul cu decoratiuni stilizate si insertii de blana.

Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

In acest sezon, Luisa Spagnoli propune un stil neo-baroc plin de eleganta si lux, cu tunici trapezoidale scurte pana in talie din damasc satinat, cu broderie de matase si culori opulente, precum rosu purpuriu si verde petrol; rochii pe corp cu motive elaborate din jacard auriu; stole, mansoane si palarii din blana pretioasa, care pot fi transformate in cache-col confortabile.

Omagiul adus folclorului rus este vizibil si in fustele din lana cu motive geometrice orientale gen kilim, care reamintesc de traditionalele papusi rusesti din lemn, matrioska.

Folclorul balcanic a fost sursa de inspiratie pentru fustele multicolore ample si somptuoase, cu motive din casmir, palariile cu boruri largi si tricoturile cu aplicatii de pietre si margele, jachetele din piele fina, cu tivuri perforate cu laser, sau din piele intoarsa.

10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Bluzele fara maneci si jachetele couture scurte sunt decorate cu o varietate de margini bordate, care adauga o nota tinereasca liniilor curate si minimaliste.

Tesatura vedeta a sezonului este catifeaua delicata in degrade, o reminiscenta baroca, cu o tenta din anii ’70.

Colectia include si costume extrem de elegante si sacouri de culoare verde inchis sau in culori calde de toamna, precum caramiziu sau rosu cu tenta oranj si bluze cu motive florale.

Cotidianul devine mai frumos prin solutiile de bun gust pe care le ofera colectia si care innoiesc tinutele de zi cu zi cu sacouri si rochii drepte sculpturale. Jachetele couture cambrate, cu volan si pantaloni trei sferturi reprezinta o alternativa originala si totusi eleganta a taioarelor clasice. Tricoturile sunt la randul lor inspirate din moda haute couture, cu rochii stramte, cu broderii tridimensionale sau blocuri cromatice. Fustele evazate cu clini si fustele scurte de lana cu pliseuri mici pot fi purtate cu micro-cardiganuri Chanel, pentru un look feminin si rafinat.

Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Cele care iubesc stilul englezesc nu vor fi deloc dezamagite, gratie gamei variate de blazere, kilt-uri si pantaloni stil Amazon, cu motive scotiene, in carouri sau cu imprimeuri Printul de Wales si vor arata ca adevarate ladies, perfecte in cardigan-urile tricotate din lana, croite in stil sacou.

Capele si puloverele de lana pe gat, in nuante naturale pamantii, sunt decorate cu impletituri si tin de cald in zilele reci.

Pentru perioadele mai reci poti conta pe bluzoanele impletite cu insertii de blana si pe o gama mai larga de articole de vestimentatie matlasate: canadiene, jachete umplute cu pene de gasca si trenciuri matlasate care transforma chiar si jachetele voluminoase in articole haute couture. Acestea sunt oferite in culori precum gri si albastru metalic, dar si in alb si negru, stil Craiasa Zapezilor, combinate cu caciuli din angora.

Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Leagăn pentru toată copilăria Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Colectia este completata de o serie de elemente surpriza, precum jachetele de biker din piele ecologica si trenciuri cu animal print.

Gentile de zi sunt realizate exclusiv din piele, oricare ar fi forma acestora – geanta shopper sau case. Posetele de seara vin sub forma de clutch-uri pline de stralucire metalica si aplicatii de pietre. Bijuteriile atrag privirile oricui, cu coliere impresionante si bratari arhitecturale.

Mai jos urmariti galeria foto a Colectiei toamna-iarna 2013-2014 semnata Luisa Spagnoli


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri