27 August 2013 publicat în Moda 1 share-uri

5 august inseamna lansarea oficiala, a brandului SuperJeans of Sweden, in Romania, exclusiv pe magazinul online de blugi www.SuperJeans.ro . Veti putea descoperi o prima colectie limitata, creata special pentru femei.

Comunicat de presa

SuperJeans of Sweden este un brand nou de jeansi, nascut in orasul Malmo, din sudul Suediei. Brandul are ca inspiratie cultura traditionala a denimului, care se imbina atat de bine cu muzica si cultura acesteia.

Prima parte a colectiei inseamna bluze si tricouri create special pentru femeile sexy, care doresc sa aduca ceva special atat in tinutele casual cat si in cele mai elegante. Tocmai simplitatea croielilor si a detaliilor foarte bine alese, face ca acestea sa fie versatile si usor de purtat in multe ocazii. ERIKA, JENNY, IVANNA si MALIN sunt numele celor patru produse ale brandului SuperJeans of Sweden, ce pot fi gasite in exclusivitate in Romania, pe www.SuperJeans.ro incepand cu 5 august 2013 cu preturi intre 89 si 159 lei.

Colectia SuperJeans of Sweden este dedicata femeilor si va fi alcatuita din bluze si tricouri sexy, blugi skinny si blugi boyfriend, alaturi si de produse dedicate barbatilor. Colectia de blugi va fi lansata in luna August 2013. Linia principala a colectiei este cea a stilului pur scandinavic simplu, de efect si foarte cool. In urmatorul an, brandul, va lansa cateva colectii limitate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

Fondatorul si detinatorul brandului, Bo Bech-Nielsen (fost marketing manager pentru Diesel, distribuitor de branduri mari ca ACNE, Canada Goose si Original Penguin, in zona Scandinava, in prezent designer si producator de denim pentru branduri mari de denim in Suedia si UK) explica: “SuperJeans of Sweden este exact ceea ce inseamna. Facem produse frumoase la preturi rezonabile si vrem sa oferim clientilor nostri mai mult decat ce platesc. Acest brand este rezultatul celor peste 20 de ani de experienta, pe care am acumulat-o in industria modei si sper ca oamenii vor simti acest lucru cand vor proba produsele noastre. Vom fi extraordinari si asta este o promisiune!”

Despre SuperJeans.ro

SuperJeans.ro este singurul magazin online dedicat blugilor in Romania. Lansat din vara anului 2012, a reusit intr-un timp foarte scurt sa atraga fanii denimului catre produsele clasice ale brandului Levi’s, ca dealer autorizat in Romania, cat si catre produsele mai speciale ale brandului Cheap Monday. Conceptul inovator ce caracterizeaza acest site atrage atat categoria de public matur, iubitor de clasic, dar si tineretul mereu in cautare de noutate si originalitate. Va puteti bucura de shopping in fiecare zi, la orice ora, pe www.SuperJeans.ro, unde puteti gasi blugi, produse din denim si haine de calitate la preturi accesibile

Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC A contat cine a zbierat mai tare 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Descopera colectia limitata SuperJeans of Sweden in galeria foto de mai jos!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri