24 Iunie 2013 publicat în Moda 79 share-uri

Sanzienele sunt zanele magice din cultura romanilor. In fiecare an, in ziua de 24 iunie este o zi a misterului. Este ziua cand Sanzienele ne imbie cu vrajile lor, amintindu-ne de natura si de iubire. Este de fapt o sarbatoare a feminitatii romanesti. Anul acesta, parca mai mult decat oricand, simtim energia magica a acestei zile, pentru ca Ziua Sanzienelor a devenit si ZIUA Universala a IEI.

Colegele noastre de la Envy.ro au realizat un pictorial care are ca tema centrala bluza romaneasca:

"Astazi, femeile poarta ia lor, bluza aceasta vorbind despre tot ce este mai frumos in cultura noastra. IA purtata in prezent pare a fi un semn al trecutului ce isi face aparitia atat de senin in amalgamul contemporan… IA cusuta cu maiestrie de maini pricepute este de fapt un simbol al atingerii zanelor.

Pentru a celebra cel mai frumos obiect vestimentar – IA, sau bluza romaneasca, cum a denumit-o Matisse, am realizat un pictorial prin care va prezentam mai multe idei de styling. Si asa va veti transforma realmente, in SANZIENE CONTEMPORANE! A venit timpul pentru IA romaneasca. Ea ii inspira pe marii designeri, ea se vede peste tot pe strazile Bucurestiului, pe strazile Europei, pe cele mai cunoscute site-uri de moda".

Sustinem mandria de purta ia cu bun-gust!




Foto: Gina Sandulescu
Concept: Diana Chitu
Fashion Editor: Iulia Sima
Fashion Styling: Iulia Sima, Diana Chitu
Makeup & Hairstyling: Amelia Ciurica
Model: Catalina Balalau

Accesorii: Creative Arts , Tocco di jully, Prototip Studio, H&M
Vestimentatie: garderoba proprie, H&M
Decor: Rawdia
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Un pictorial Envy.ro

VEZI GALERIA FOTO
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri