4 Februarie 2013 publicat în Moda 16 share-uri

Pentru sezonul primavara-vara 2013, MLH propune un stil delicat, fidel feminitatii clasice. Liniile simple si fluide, paleta cromatica exotica, accesoriile ce deseneaza iluzia unor bijuterii purtate pe piele, sunt doar cateva dintre elementele care se regasesc in noua colectie.

Pentru sezonul primavara-vara 2013, MLH propune un stil delicat, fidel feminitatii clasice. Liniile simple si fluide, paleta cromatica exotica, accesoriile ce deseneaza iluzia unor bijuterii purtate pe piele, sunt doar cateva dintre elementele care se regasesc in noua colectie.

Noile piese au fost deja alese de personalitati din lumea muzicii si a cinematografiei pentru a fi purtate la diferite festivitati de premiere. Astfel, cantareata Taylor Swift a imbracat rochia din dantela alba Sienna cu ocazia premiilor Grammy si ulterior a si achizitionat-o pentru garderoba personala.

In colectia de primavara/vara 2013 materiale precum dantela, franjurile de matase, voalul si silk tulle-urile transparente compun piese unice si feminine. MLH propune linii din ce in ce mai simple, forme clasice reinterpretate, care urmaresc si remodeleaza silueta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Noua colectie surprinde printr-o cromatica exotica, care duce cu gandul la taramuri de poveste, oaze de liniste si relaxare. Ametist, mojito, lime, watermelon, papaya, sunset sunt doar cateva dintre nuantele noilor creatii MLH. Se remarca rochiile din dantela, alba sau neagra, montata pe materiale care permit purtarea lor fara jupa si care ofera structura si volumul dorite.

„Cel mai recent sezon a confirmat din fericire interesul vedetelor si al retailer-ilor internationali pentru creatiile MLH, astfel ca noua colectie este deja disponibila pe multe piete din Europa, SUA si Asia” a declarat Maria Lucia Hohan. „Dar as dori sa le multumesc in primul rand clientelor noastre din Romania, care au facut posibila dezvoltarea brand-ului si care ne incurajeaza in fiecare zi si ne inspira sa gandim noi creatii feminine, pentru femei frumoase cu siluete superbe. Showroom-ul este extrem de animat in fiecare zi si le sunt recunoscatoare pentru bucuria de a fi apreciata in tara in care mi-am dorit sa creez si sa construiesc MLH!”

Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri