20 Noiembrie 2012 publicat în Moda 1 share-uri

Colegii de la CashOut.ro ti-au pregatit un nou concurs, de data aceasta in colaborare cu cel mai cunoscut brand de imbracaminte din Romania, TinaR!

Inscrie-te in concurs si poti castiga garantat 10% din valoarea fiecarei comenzi valide pe magazinul online TinaR si o sansa de a castiga premiul cel mare pus la bataie de TinaR: un voucher de cumparaturi in valoare de 1.000 de lei!

Ce trebuie sa faci? Intra in contul tau CashOut.ro, acceseaza magazinul TinaR, plaseaza o comanda si asteapta coletul! In momentul in care in contul tau cashback-ul aferent comenzii apare ca fiind “Acceptat” ai intrat in cursa pentru castigarea marelui premiu: un voucher de cumparaturi de la TinaR in valoare de 1.000 de lei!

Atentie! Pentru a fi sigura ca ti se atribuie cashback-ul, nu trebuie sa accesezi alte linkuri din alte site-uri sau newslettere intre momentul in care ai accesat pagina magazinului prin CashOUT.ro si momentul in care ai finalizat procedura de achizitie. De asemenea, asigura-te ca setarile browserului tau accepta cookie-uri. Plus, evident, comanda trebuie facuta online, nu telefonic.

Concursul se desfasoara in perioada 9 noiembrie – 9 decembrie, iar castigatoarea va fi desemnata prin tragere la sorti in data de 17 decembrie, urmand ca in data de 18 decembrie sa fie anuntata public.

Nu mai sta pe ganduri! Comanda, castiga 10% si tine pumnii stransi pentru marele premiu!

*CashOut.ro, comunitatea de smart shopping care te recompenseaza cu bani daca faci cumparaturi online. Fie ca este vorba de haine, cosmetice, electronice, carti, cadouri, vacante sau vouchere cu discounturi semnificative, CashOUT.ro te ajuta sa primesti bani inapoi pentru fiecare dintre achizitiile tale.

Sistemul este simplu: te inregistrezi pe site, accesezi linkurile catre unul dintre cele peste 150 de magazine partenere, cumperi online asa cum o faci in mod normal (chiar si cu plata in sistem ramburs) si primesti inapoi un procent din valoarea fiecarei comenzi confirmate. Afla mai multe despre cum functioneaza aici.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri