27 Septembrie 2012 publicat în Moda 37 share-uri

Moda e frumoasa la orice varsta. Trebuie insa sa avem mereu in vedere cateva aspecte esentiale astfel incat sa reusim sa cream un look stilat, de fiecare data.

Regula numarul 1: Trebuie sa stii foarte bine ceea ce te avantajeaza si ceea ce nu te avantajeaza si sa fii foarte sincera cu tine insati in aceasta privinta.

Regula numarul 2: Elementele de baza din garderoba ta trebuie sa fie piese de calitate, bine lucrate si bine ingrijite.

Regula numarul 3: Increderea de sine.

5 pasi simpli: Moda femeilor mature pentru sezonul Toamna - Iarna

Trendurile noului sezon

Cum sa fii la moda in noul sezon, indiferent de varsta:

In cartea ei, Style Clinic, Paula Reed spune ca femeile mature ar trebui sa isi compuna garderoba din 60% piese clasice si 40% piese in trend. Asadar, piesele de baza sunt esentiale pentru ca voi sa reusiti sa va creati tinute deosebite, pentru fiecare ocazie. Totodata, puteti sa fiti la moda, adaugand mici accente care se regasesc in cele mai actuale trenduri.

1. Fusta pantaloni

Dupa ce a defilat pe podiumurile de prezentare din show-urile mai multor designeri, fusta pantaloni – emblema a anilor '70 revine in atentia noastra, dandu-ne posibilitatea de a arata foarte modern si in acelasi timp clasic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași? Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Fusta este disponibila la FashionDays

Combinatia de mai sus este una "fatala" pentru noul sezon, fiind compusa din elemente esentiale - fusta pantaloni evazata, cizme inalte si rosu bordo.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri