6 August 2012 publicat în Moda 14 share-uri

Silueta vaporoasa si feminina este un simbol al anilor '50, atunci cand a avut loc o intreaga revolutie a modei si in care femeile au inceput sa-si defineasca stilul si sa puna accent pe garderoba lor. Deoarece aceasta epoca se caracterizeaza prin colectii pline de energie si optimism, multi dintre designerii actuali au incercat sa capteze acel spirit in piesele lor.

Cu o fusta te simti mai libera” Sunt cuvintele designerului Miucia Prada, care a reusit sa faca simtit, prin píesele sale vestimentare din sezonul SS12, aerul acelor ani. Aceasta a scos in evidenta in colectia sa un element care a creat furori pe toate catwalkurile mondiale: fusta plisata, fie ea cu pliuri acordeon sau pliuri cutie. Aceasta piesa este un exemplu perfect al revolutiei din lumea modei al anilor '50, iar faptul ca pune accent pe silueta si pe feminitate o face sa fie preferata tuturor creatorilor de moda.

Un lucru uimitor al fustelor plisate este faptul ca acestea, chiar daca sunt structurate, reusesc in acelasi timp sa-ti ofere un aer de libertate, ceea ce le face flatante si confortabile. Deoarece sunt stranse in talie, o evidentiaza, facandu-te sa te simti mult mai atragatoare. In plus, ele sunt perfecte pentru office, iar daca au un styling adecvat sunt extrem de potrivite si pentru un look casual de weekend.

Cand ne gandim la fustele plisate avem senzatia ca ne aduc aminte de anii scolii, dar acum pe podiumuri au luat forma unor piese pentru feme puternicei, evidentiind o femeie plina de rafinament, sexy si in pas cu moda. Pliseurile pot fi in acelasi timp foarte practice. Pentru zi, creaza o tinuta mai casual cu un puluover sau un tricou si balerini sau flip flops. Pentru seara niste platforme sau sandale, o bijuterie, te pot ajuta sa inventezi un look mai indraznet care te poate propusla direct in centrul atentiei.

Iata cateva exemple pe care le puteti gasi pe websitul effingo.ro. Pe langa faptul ca au un pret extrem de accesibil, datorita incredibilelor reduceri, aveti posibilitatea de a alege din mai multe modele disponibile pe site.

Fusta CARLA

Fusta CARINA

Fusta CAMILLA

Fusta CAMILLA

Rochie ANDREEA Rochie ANTONELA

Rochie ALICE


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri