29 Iunie 2012 publicat în Moda 79 share-uri

Va prezentam colectia Eastex primavara-vara 2012, o superba colectie care se caracterizeaza prin eleganta si bun gust si se adreseaza persoanelor trecute de varsta a doua.

Publicand un articol anterior, am observat ca sunt multe dintre voi care isi doresc sa vada pe Garbo si colectii de moda dedicate persoanelor de 50 de ani. Am vrut sa va facem pe plac, dragele noastre, asa ca va prezentam astazi colectia Eastex primavara-vara 2012, o superba colectie care se caracterizeaza prin eleganta si bun gust si se adreseaza persoanelor trecute de varsta a doua.

Putem arata extraordinar la orice varsta, acesta este mesajul pe care colectia Eastex doreste sa-l transmita. Femeia Eastex este o femeie fericita si implinita, femeia care stie ce vrea si ce anume o avantajeaza, femeia care se simte minunat in pielea ei.

Credite foto: Eastex Spring Summer 2012

Colectia Eastex primavara-vara 2012 se face remarcata printr-o bogatie de imprimeuri in culori vii sau pale, majoritatea vegetal-florale, dar in acelasi timp si prin simplitatea croielii si a combinatiilor cromatice. Piesa centrala a colectiei o reprezinta fusta conica, multi-evazata, ce depaseste mai mult sau mai putin permisiv genunchiul, insa la fel de apreciata este si fusta creion (vezi foto jos, dreapta).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Club Originals- campania prin care adidas celebrează creativitatea noilor generații FOREO lansează un nou brand anti-îmbătrânire

Credite foto: Eastex Spring Summer 2012

Culorile nude si pastelate, cafeniul deschis, albul ivory, accentele de verde, mov si albastru dulci si deschise se potrivesc de minune femeii increzatoare in ea insasi si pot fi purtate cu succes in zilele insorite de vara.

Credite foto: Eastex Spring Summer 2012

Pe de alta parte, combinatia puternica dintre culorile rosu burgund, bleumarin, alb si negru vorbeste despre bucuria de a trai, bucurie pe care ar trebui sa o experimentam la orice varsta.

Credite foto: Eastex Spring Summer 2012


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri