6 Aprilie 2012 publicat în Moda 80 share-uri

Creatoarea romana Diana Bobar ne-a surprins in mod placut simturile lansand colectia ei Primavara/Vara 2012.

Marturisesc ca din toate punctele de vedere, aceasta este una dintre cele mai reusite colectii Primavara/Vara pe care le vad in plan autohton, iar primul cuvant care imi vine in minte este... “magie”. Asta pentru ca Diana Bobar s-a jucat foarte mult cu tonurile pure ale culorilor, aceste culori care imprima atat de multa energie in noi.

Imi imaginez...

Colectia ei este o explozie de culoare si buna - dispozitie. Imi imaginez ca orice fata sau femeie care se imbraca in rochiile de vara ale Dianei se va simti plina de dinamism si increzatoare. Imi imaginez vantul jucandu-se cu faldurile si voalurile usoare si lumina strecurandu-se ghidusa si dand nastere transaparentelor.

Imi place aceasta colectie si fiindca este purtabila. Vorbeste despre frumusetea culorilor si despre magia anotimpului cald. Liniile clasice ale rochiei sunt cu foarte mare naturalete anulate de jocuri drapate, impletituri, volane si bretelute suprapuse in toate felurile. De asemenea, braul este un element esential al colectiei. Culorile uni capata contraste benefice prin intermediul braului in mai multe culori, strans pe talie. Cromatica intregii colectii este foarte inspirata, iar florile din parul modelului sunt accesorii ce nu ar fi putut lipsi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri