9 Martie 2012 publicat în Moda 8 share-uri

Sambata si duminica, 10-11 martie, doamnele si domnisoarele sunt invitate pentru al doilea weekend consecutiv la Styling Corner.

Sambata si duminica, 10-11 martie, doamnele si domnisoarele sunt invitate pentru al doilea weekend consecutiv la Styling Corner in Baneasa Shopping City pentru a primi sfaturi legate de frumusete, fashion, sport si sanatate de la cei mai buni specialisti in domeniu.

Incepand cu orele 13.00 si pana la 20.00, vizitatoarele din Baneasa Shopping City vor putea beneficia de serviciile participantilor de la Styling Corner. Make-up artistii de la Beauty Make-up Artistry, Flormar, Melkior, Marionnaud si Sephora vor face demonstratii de machiaj in ton cu noile tendinte. De asemenea, Alex Radulescu le asteapta pe toate doritoarele la sesiuni de make-up gratuite la scena special amenajata din zona Glam Street.

Hairstilistii de la Evidence Beauty Salon si Geta Voinea Hair & Beauty Salon vor realiza schimbari de look si coafuri tuturor celor care doresc sa fie cool si in trend. Cu momente speciale dedicate coafurii, va veni si Oksana, care le va impleti parul in stil rusesc doritoarelor din public. Mai mult, bam boo, L’Occitaine, Mario Badescu, SABON si Yves Rocher vor veni cu produse de ingrijire a pielii. Yamuna Spa va prezenta mai multe tratamente faciale, folosind produsele Aseyda.



Sfaturile de sanatate vor fi oferite din partea Help Net si Sensiblu. Mihaela Bilic, cunoscuta ca „nutritionistul vedetelor”, va impartasi secretele unui stil de viata sanatos.

Moda va ocupa un capitol special si in acest weekend la Baneasa Shopping City. Stilista Adina Buzatu va fi prezenta și ne va dezvalui care sunt secretele combinarii stilurilor casual, office, ceremonie, pentru crearea unei garderobe complete si echilibrata stilistic.

Vor fi prezente si consultantul de stil Irina Markovits si Diana Sorescu, fashion&beauty editor al revistei Unica.

Primul weekend de Styling Corner desfasurat in perioada 3-4 martie la Baneasa Shopping City a fost un real succes, doamnele si domnisoarele bucurandu-se de sfaturile primite de la cei mai buni specialisti prezenti la eveniment. Toate vizitatoarele prezente la coltul de rasfat din Baneasa Shopping City au primit sampanie, ciocolata si flori.

Adina Buzatu a prezentat noile tendinte din acest an: se poarta culorile vii, accesoriile nonconformiste, imprimeurile indraznete, toate ingredientele unei garderobe moderne, echilibrate si potrivite oricarei situatii.



Alex Radulescu a incantat audienta atat cu demonstratii extravagante de make-up, cat si prin realizarea unor machiaje naturale de zi.

Cunoscutul actor Andrei Aradits s-a numarat printre personalitatile care au fost atrase de Styling Corner.

Andreea Esca a venit insotita de sotul sau Alexandre Eram si s-a lasat pe mana make-up artistilor de la Melkior. Acestia au rasfatat-o cu un machiaj natural, folosind culorile din tendintele acestui an.



Vedeta Prima TV, Andreea Fried, a venit la Styling Corner si a beneficiat de un make-up realizat de specialistii de la Dior.

Clara Rotescu a prezentat o serie de rochii in tendinte in sezonul primavara-vara 2012, punand accent pe culorile in voga, in special pe cele calde.



Dana Rogoz a vorbit despre piesele „must have” ale acestui an, printre care si plepum, chiar alegerea tinutei ei din timpul prezentarii.

Dana Savuica a prezentat colectia „Etiquette by Dana Savuica”, a oferit sfaturi in privinta tendintelor de anul acesta si a facut recomandari de styling spectatoarelor.



Ilinca Vandici si Sonia Trifan au fost primele vedete care au acceptat sa fie machiate pentru prima data in fata unui public larg. Machiajul a fost realizat de Beauty Make-up Artistry, folosind numai produse naturale bio SLA.



Irina Markovits, unul dintre cei mai cunoscuti consultanti de imagine din Romania, a impartasit cateva dintre secretele de shopping pentru realizarea unor vestimentatii in tendinte.

Luana Ibacka a discutat despre feminitate si frumusete, fiind insotita de Oksana, care a folosit tehnici rusesti de impletire a parului.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Digestie ușoară după o masă copioasă

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri