17 Februarie 2012 publicat în Moda 1 share-uri

Noua colectie de primavara vara de la New Look ne aduce bucuria soarelui, a naturii si a libertatii insuflate de briza marii si soarele desertului.

Printre muntii de zapada si echilibristica pe gheata, incepe sa rasara timid un gand de un verde crud: vine primavara! Visele la rochii lejere si colorate, sandale si tocuri ce nu se pierd prin mocirla incep sa prinda materialitate.

Inspirata de savanele africane cu imprimeuri animalice si culori desertice cu tuse puternice de paprika, mustar si metal ars si de plimbarile pe faleze unde imprimeurile florale si cele Hawaiiene reflecta perfect zilele insorite in care grijile dispar si distractia e nelimitata, noua colectie de primavara vara de la New Look ne aduce bucuria soarelui, a naturii si a libertatii insuflate de briza marii si soarele desertului.

Gaseste outfiturile perfecte pentru a intampina noul sezon rasfoind albumul de pe www.facebook.com/NewLookRomania sau vino direct in magazinele din Afi Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, Polus Center Cluj si Maritimo Shopping Center Constanta, pentru un inceput fashion a unui sezon canicular
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri