27 Martie 2008 publicat în Lifestyle 48 share-uri

Femeia perfecta trebuie sa aiba ochii albastri, parul blond si un salariu mai mic decat prietenul sau sotul acesteia
A apus epoca glumelor si bancurilor pe seama blondelor. Odata cu emaciparea femeilor, mitul femeii cu parul balai, fragile si vulnerabile, cu un aer usor inocent, s-a clatinat din temelii. Femeia blonda de astazi este o femeie moderna puternica, independenta, capabila sa se descurce in orice situatie. Femeile blonde, la fel de bine ca si cele brunete sau roscate, sunt manageri, au propriile afaceri, sunt amante, dar si sotii. Sunt si mame...

Si cu toate acestea, se pare ca sub invelisul de prejudecati, stereotipuri si idei preconcepute construite pe seama culorii parului, exista un substrat de adevar universal valabil: barbatii chiar prefera femeile blonde si slabe. Aceasta este concluzia unui studiu publicat recent pe telegraph.co.uk. Iar dorinta femeilor de a arata precum papusile Barbie sau ca Marilyn Monroe (talie ingusta, sanii mari, par lung si blond, ochi albastri) vine ca o reactie naturala si realista fata de dorinta barbatilor de a se cupla cu femei care arata ca Barbie.

In viziunea barbatilor din studiul citat, femeia perfecta trebuie sa aiba ochii albastri, parul blond si un salariu mai mic decat prietenul sau sotul acesteia,. Sondajele de opinie au fost realizate pe un esantion de 66.000 de barbati, iar majoritatea barbatilor au fost de parere ca parul blond lung si ochii albastri sunt foarte sexy. Iar purtarea unei perechi de ochelari din cand in cand le da blondelor un aer si mai seducator.... Inteligenta nu constituie tocmai calitatea numarul unu a femeii ideale, optimismul, infatisarea atragatoare si personalitatea optimista aflandu-se in topul calitatilor preferate de barbati.

Acest studiu ne demonstreaza ca preferinta barbatilor pentru femeile blonde nu este doar o simpla teorie, o presupunere sau o afirmatie ce aduce a legenda. Barbatii chiar prefera femeile blonde.. De ce insa se simt barbatii mai atrasi de femeile blonde, cand majoritatea barbatilor recunosc ca brunetele sunt mai focoase in clipele de intimitate? Un raspuns plauzibil este cel stiintific. Studii medicale au aratat ca femeile blonde au o cantitate de progesteron mai mare decat brunetele, acest hormon feminin fiind extrem de important in capacitatea femeii de a fi fertila. Intr-o cantitate mai mare, progesteronul este raspunzator de crizele de plans. El face ca o femeie sa para mai docila, mai afectuoasa si mai “dulce”...
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri