5 Ianuarie 2012 publicat în Lifestyle 17 share-uri

Am avut multe relatii, da, relatii si nu aventuri, fiindca totdeauna am luptat sa imi fac o familie, sa pot sa le ofer copiilor mei un mediu cald familial din care sa aiba multe de invatat, sa se simta iubiti si sa invete valorile unei familii.
Desi multi prieteni si prietene m-au judecat, nu am renuntat la cateva criterii care s-au dovedit a fi valabile in orice relatie reusita, de fapt in orice casnicie, pentru ca nu toate relatiile lungi care par reusite finalizeaza prin formarea unei familii, iar alteori nici famiile nu trec acei 3-5 ani. Exista chiar si o expresie: "Regula celor 5 ani".

Criteriile dupa care sa iti alegi sufletul pereche

1. Sa isi doreasca mult o familie

Noi femeile avem instinctiv nevoia de a ne forma un camin, unul protectiv in care sa ne simtim in siguranta alaturi de copiii nostri si sotul nostru. Daca barbatul inca simte ca o casnicie ar fi prea mult pentru el, o responsabilitate prea mare... atunci mai bine il lasati in pace, poate la un moment dat se va convinge singur, dar pe timpul lui.

2. Sa aiba acelasi stil de viata cu al tau

Daca unuia ii plac iesirile si celuilalt nu-i plac, la un moment dat unul se va simti "supresat" se stilul de viata al celuilalt. Daca unuia ii lac calatoriile pe munti si in natura, eventual si sportul, iar celalalt nu suporta nici sa mearga pe jos pana la piata – cu siguranta la un moment dat vor fi probleme, unul se va simti obligat sa faca asa cum vrea celalalt.


Desigur, suprapunere perfecta a placerilor celor doi nu exista, dar trebuie cumva sa aiba aceeasi inclinare. Daca unuia ii place linistea si altuia sa vorbeasca, probabil nu vor reusi sa se asculte reciproc nicioadata. Trebuie sa aiba caractere comune. Sa le placa aceleasi valori sociale sau sa le aiba pe majoritatea in comun.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri