29 Decembrie 2011 publicat în Lifestyle 41 share-uri

Cand purtam pietre pretioase ori semi-pretioase observam cum acestea au puterea de a ne influenta starea de spirit ori energia. Insa care sunt pietrele potrivite in functie de zodia fiecareia dintre noi?

Pietre pretioase pentru zodia Sagetator

Turcoaza: Va tempereaza ambitia si caracterul un pic agresiv. Mai mult, imbunatateste comunicarea cu persoanele din jur.

Topazul: Topazul este o piatra excelenta ce va ajuta sa va armonizati nu numai cu mediul in care va aflati, dat si cu persoanele cu care interactionati.

Cuartul: Aceasta piatra le ajuta pe nativele din zodia Sagetator sa scape de natura lor dualista si sa impace realitatea cu imaginatia.

Pietre pretioase pentru zodia Capricorn

Obsidianul: Aceasta piatra nu numai ca va ajuta sa fiti flexibile atunci cand faceti negocieri, dar va amplifica si calitatile de lider.

Granatul: Pentru nativii din zodia Capricorn, granatul ofera incredere in fortele proprii si ridica buna dispozitie. Este excelent si pentru a ajuta la socializare.

Safirul: Va imbunatateste intuitivitatea si atrage o mai buna intelegere a lumii ce va inconjoara.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Pietre pretioase pentru zodia Varsator

Ametistul: Va aduce intr-o dispozitie prietenoasa si va ajuta sa va exprimati gandurile si ideile cu caldura si sinceritate.

Chihlimbarul: Chihlimbarul vindeca ranile sufletesti ale nativilor din zodia Varsator si ii ajuta sa iasa din starile de depresie.

Hematitul: Aceasta piatra va aduce cu picioarele pe pamant atunci cand deveniti prea visatoare. Purtati-o in momentele ce necesita concentrare si disciplina.

Pietre pretioase pentru zodia Pesti

Calcedonia verde: Purtati aceasta piatra in momentele in care simtiti nevoia sa recapatati incredere in propriile forte si sa va aparati de oamenii care va deranjeaza.

Acvamarinul: Aceasta piatra le ofera nativilor din zodia Pesti capacitatea de a fi constienti de intentiile celor din jur.

Opalul: Opalul are un efect relaxanti si reconfortant pentru nativii din aceasta zodie. Protejeaza si impotriva comportamentelor vicioase.

Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri