29 Decembrie 2011 publicat în Lifestyle 41 share-uri

Cand purtam pietre pretioase ori semi-pretioase observam cum acestea au puterea de a ne influenta starea de spirit ori energia. Insa care sunt pietrele potrivite in functie de zodia fiecareia dintre noi?

Pietre pretioase pentru zodia Leu

Rubinul: Pentru nativii din zodia Leu, rubinul activeaza caldura si generozitatea ce salasuiesc in ei. De asemenea, purtat in timpul evenimentelor sociale, rubinul ajuta la o comunicare armonioasa.

Topazul: Aceasta piatra elimina blocajele psihice, elibereaza gandurile si ajuta la concentrare.

Ochiul de tigru: Imbunatateste perceptia si este nemaipomenita pentru dezvoltarea psihica si intuitie.

Pietre pretioase pentru zodia Fecioara

Safirul: Purtati-l atunci cand simtiti nevoia sa va detasati de activitatile zilnice. Aceasta piatra va ajuta sa va relaxati si sa deveniti mai visatoare.

Ametistul: Vindeca spiritual si va ajuta sa va eliberati de griji, stres. Reduce chiar si depresia.

Carneolul: Aceasta piatra este perfecta pentru momentele cand doriti sa va reamintiti ca putere interioara posedati. Intareste si increderea in propriile forte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald Cele mai scumpe ouă de Paște. În ferme se vând cu 65 de bani bucata, în magazine și piețe cu 55% mai mult

Pietre pretioase pentru zodia Balanta

Opalul: Deoarece va aprinde creativitatea, purtati aceasta piatra pretioasa cand aveti nevoie de inspiratie.

Peridotul: Peridotul imbunatateste energia inimii insa, ca native din zodia Balanta, va ajuta si sa va exprimati sentimentele atunci cand nu va gasiti cuvintele.

Jadul: Aduce echilibru in capitolul financiar. Tineti o piatra de jad in buzunar pentru a deveni mai prospere!

Pietre pretioase pentru zodia Scorpion

Onixul: Este o piatra cu puteri fabuloase atunci cand doriti sa va etalati abilitatile si va ajuta foarte mult in rezolvarea problemelor de la locul de munca.

Perlele negre: Ca si native din zodia Scorpion, aveti nevoie sa va rezobanditi echilibrul emotional si sa va relaxati. Perlele negre sunt extraordinare pentru a reusi acest lucru.

Granatul: Stimuleaza libidoul. Purtati-l atunci cand doriti sa fiti stralucitoare si senzuale.

Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Zalando și Paco Rabanne lansează o colecție capsulă disponibilă exclusiv pe Zalando Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri