19 Decembrie 2011 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Bucuresti Mall v-a pregatit mii de suprize si cadouri, muzica buna, reduceri speciale, momente inedite pe care sa le descoperiti pana in Ajunul Craciunului.

Sarbatoarea de Craciun mult visata se pregateste in Bucuresti Mall! Pentru a intampina cu sufletul deschis aceasta sarbatoare, v-am pregatit mii de suprize si cadouri, muzica buna, reduceri speciale, momente inedite pe care sa le descoperiti pana in Ajunul Craciunului.

In aceasta perioada, workshop-uri interactive va vor trezi interesul si va vor pune la curent cu tendintele de anul viitor, concertele si colindele va vor face mai placuta experienta de shopping, iar alegerile in materie de cumparaturi va vor fi rasplatite cu premii surpriza.

Workshop-uri interactive

Pentru cei dornici sa invete lucruri noi, Bucuresti Mall a pregatit o serie de seminarii interactive de Design interior, Make-Up si PR impreuna cu DallesGO si renumiti specialisti in domeniu, ce se vor avea loc in perioada 10 si 17 decembrie. Inscrierile se realizeaza la Info Desk Bucuresti Mall pentru fiecare sesiune.

Concerte si colinde

Iubitorii de muzica buna vor avea parte si ei de o atmosfera plina de relaxare, in perioada 10 – 24 decembrie, intrucat am pregatit o serie de recitaluri interesante : intre 10 si 11 decembrie Tajti Albert la pian si Dumitrana Daniel la contrabass, intre 16 si 18 decembrie Organic Duo (Marius Gagiu la flaut si Jimmy Cserkesz la chitara), pe 22 decembrie Ionut Bica la pian si Michael Acker la contrabass, pe 23 decembrie Organic Duo, iar Sorin Romanescu la chitara pe 24 decembrie.

Pe 17 decembrie, la ora 21, impreuna cu Gameworld, Bucuresti Mall va asteapta la un concert sustinut de Fly Project cu o multime de premii si surprize. Va asteapta un spectacol incendiar, chiar langa avionul oferit de Gameworld ca premiu.

Concursuri, reduceri speciale si promotii

Luna decembrie este luna cadourilor si a cumparaturilor, iar cei care cumpara in aceasta perioada din Bucuresti Mall vor fi rasfatati cu multe premii. Astfel, la cumparaturi de minim 200 Ron veti putea participa la marea extragere ce va avea loc pe data de 24 Decembrie. Pentru minim 250 RON in cadrul magazinelor din Bucuresti Mall, fiecare participant va primi instant un voucher de cumparaturi de 50 Ron, iar pentru cumparaturi de minim 300 RON veti primi suplimentar si un cupon de Valet Parking si spalat auto la spalatoria de lux ce se va deschide pe 20 decembrie 2011.

In fiecare saptamana, pana pe 24 decembrie puteti fi unul dintre cei 7 castigatori ale unor premii instant iar pe 24 Decembrie, la marea extragere puteti castiga cumparaturi de 1.000 euro, 600 euro si 300 de euro.

Va asteptam in Bucuresti Mall sa ne bucuram impreuna de magia Craciunului!

Mai multe informatii gasiti pe https://www.bucurestimall.com.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri